SkinUp.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bekjemp urenheter og kviser med koreansk hudpleie

05.11.2018

Fra venstre: Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 169,-, BHA Blackhead Power Liquid 249,-, AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 249,- og One Step Original Clear Pad 259,-.

 

Kviser og akne kommer av tette porer, som er følge av overflødig talgproduksjon, bakterier, hormoner, døde hudceller og inngrodd hår. Mange tror at akne og kviser er ofte forbundet med tenårene, men akne er en av de mest vanlige hudproblemene som kan skje absolutt alle, uansett alder eller hudtype du har. Koreansk hudpleie fokuserer ofte på kviser og urenheter, og vi skriver under hvordan du bør gå frem.

 

Det finnes to typer akne

Det er to typer akne, en type er sorte prikker og hviteprikker (ikke-inflammatorisk). Denne type akne kommer generelt uten noen form for hovenhet. Sorte prikker er åpne porer som blir tette av overflødig talg eller døde hudceller, toppen av poren er åpen og derfor svart. På samme måte som sorte prikker kommer også hvite prikker av tette porer, men disse kan være en større utfordring enn sorte prikker. Grunnen til dette er at hvite prikker er en lukket pore, for dette problemet så vil vi anbefale kviseplasteret fra COSRX, Acne Pimple Master Patch. Kviseplasteret er et lite plaster som du plasserer over hvite prikker, som har evnen til å dra ut skittet. For å unngå at nye sorte prikker og hvite prikker oppstår er det viktig med eksfoliering 1-2 ganger i uken. Ved å gjøre dette jevnlig vil du også bli kvitt de tette porene dine. Salisylsyre er en ingrediens som funker supert for å bekjempe sorte prikker og hvite prikker. For dette liker vi den skånsomme rensen Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser fra COSRX, som eksfolierer og inneholder blant annet te tre olje som roer ned huden. Vi kan også anbefale serumet BHA Blackhead Power Liquid og toneren AHA/BHA Clarifying Treatment Toner, men det er da viktig å bruke solkrem hvis du skal ut på dagen. Har du sensitiv hud og har ikke brukt noe særlig syrer, så kan vi anbefale Two In One Poreless Power Liquid.

 

Få mindre porer med Two In One Poreless Power Liquid 269,-

 

Den andre typen akne er kviser som er røde, hovne og irriterte. De ligger under huden og er vonde, ofte inneholder de også puss. Disse kvisene kommer av overflødig talg og døde celler, i tillegg har det kommet bakterier som ligger dypt inn i huden. Dette er grunnen til at kvisene er vonde! Det er viktig å passe på hvordan du behandler kvisene for det er disse som ofte kan etterlate stygge arr. Når slike kviser oppstår er det ekstra viktig å eksfoliere jevnlig og introduserer ingredienser som roer huden ned. Padsene One Step Original Clear Pad fra COSRX passer for deg med fet og akneutsatt hud, i tillegg kan du fint bruke disse padsene opptil tre ganger om dagen. Supert å bruke for eksempel etter trening! For akneutsatt hud passer også  BHA Blackhead Power Liquid og toneren AHA/BHA Clarifying Treatment Toner, husk solkrem hvis du skal ut på dagen.

 

Hold huden din i sjakk med One Step Original Clear Pad 259,-

 

Hva bør jeg gjøre?

Det er viktig at du eksfolierer jevnlig, samtidig at du introduserer ingredienser som beroliger og pleier huden. Ingredienser som du bør bemerke deg innen koreansk hudpleie er Centella asiatica, som også går under Cica (forkortelse) og tiger grass. Centella asiatica er best på å lindre irritert og sensitiv hud. I tillegg hjelper den for å jevne ut huden og bekjemper for tidlig aldring av huden. Den har evnen til å dempe hovenhet og rødheter og helbrede sår. Vi har flere produkter som spesialiserer seg på akkurat Centella asiatica. Vi har serumet Cicapair Serum fra Dr. Jart+ som faktisk endrer farge når den treffer huden. Kremen Centella Blemish Cream fra COSRX er også en favoritt, som du bruker på områder hvor du har kviser eller urenheter. Hvis du vil ha sheet mask så inneholder sheet maskene fra Briskin Real Fit Second Skin Mask - Hydration og Real Fit Second Skin Mask - AC-CONTROL også Centella asiatica.

 

Demp dine rødheter og kviser med Cicapair Serum 299,-

 

En annen spennende nøkkelingrediens innen koreansk hudpleie er biepropolis. Det er virkelig en nøkkelingrediens i bekjempelsen av kviser. Vi har til og med skrevet et eget blogginnlegg på biepropolis som du kan lese mer her. Biepropolis har antibakterielle egenskaper som gjør at den aktivt kan bekjempe bakterier som fører til akne i huden. En annen bonus er at huden blir sunnere, får mer fuktighet og gjør den sterk nok til å bekjempe bakteriene på egenhånd. Vi har flere herlige produkter som har biepropolis som en av deres nøkkelingredienser. Vi har nattmasken Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask som inneholder hele 87 % biepropolis som du påfører før du legger deg. Den trekker godt inn, også lar du det virke over natta. Super enkelt! I tillegg har vi en serumet Propolis Light Ampule som består av 80 % biepropolis.

 

Oppsummering

Husk å eksfoliere jevnlig 1-2 ganger i uken og merk deg ingrediensene Centella asiatica, te tre olje, biepropolis og salisylsyre (Salicylic=engelsk). Disse ingrediensene ville være med på å roe ned huden, i tillegg til å styrke huden. Husk alltid å introdusere et og et produkt for huden din, og vent noen dager før du introduserer et nytt produkt. Vi anbefaler også at du tar kontakt med legen din dersom du har alvorlig akne.

 

 

Les mer...

Sheet mask til din hudtype

28.10.2018

Sheet mask er en suveren måte å gi umiddelbar pleie til huden som sårt trenger ekstra pleie. Hva huden din trenger kommer an på hvordan huden din er akkurat nå. Sheet mask er perfekt for å gi masse fuktighet, i tillegg er de også tilpasset ulike hudtyper og hudproblemer. Vi har listet opp sheet mask til ulike behov under.

 

 

Knusktørr hud som føles stram.

Når huden føles tørr og stram er det på tide å skifte på hudpleierutine. Et innslag av sheet mask er derfor et must. Sheet mask kan du fint bruke flere ganger i uken, spesielt hvis du har tørr hud og trenger å gi ekstra fuktighet nå. Det gjør du enkelt innen 30 min.

Briskin, Real Fit Second Skin Mask - Hydration 69,-

 

Fuktighetsbombe sheet mask pakke 159,-

 

MISSHA, Pure Source Cell Sheet Mask Acai Berry 39,-

 

 

Kviser og urenheter som trenger å beroliges

Sheet mask er også en fin måte å roe ned urenheter, i tillegg til rødheter. Disse sheet maskene fokuserer dermed på ingredienser som lindrer og beskytter.

Briskin, Real Fit Second Skin Mask - AC-CONTROL 69,-

Mizon, Enjoy Vital-Up Time Calming Mask 59,-

 

Common Labs, Ggultamin B Real Jel Mask 59,-

 

 

Antiaging for deg som ønsker ungdommelig glød

En ting som ikke mange tenker på, er at rynker og fine linjer synes enda bedre dersom du har tørr hud. Huden din trenger derfor en liten «plump» på denne måten blir fine linjer og rynker mindre synlige. På samme måte som at fuktighet og ekstra pleie til huden forebygger at nye rynker dukker opp.

MISSHA, Pure Source Cell Sheet Mask Pearl 39,-

Dr.Jart+, Dermask Intra Jet Wrinkless Solution 59,-

Jayjun, Collagen Skin Fit Mask 59,-

 

 

Glød til kjedelig hud

Hvem vil ikke gi glød til huden? Du har ganske normal hud og har egentlig ingen problemer. Da er du super heldig, og trenger kanskje bare å fokusere på å gi litt liv til huden. Sheet maskene under gir akkurat det.

Jayjun, Baby Pure Shining Mask 59,-

Common Labs, Ggultamin B Real Jel Mask 59,-

 

Briskin, Real Fit Second Skin Mask - Radiance 69,-

 

 

Porer som trenger pleie

Husk at porer blir du ikke helt kvitt, og det er helt naturlig at du har disse. Men til tider kan de synes mer fordi de er ekstra store. I tillegg kan porene synes enda mer fordi du har sorte prikker. Under ser du en quick fix på problemet som 3-stegs neseplaster og en sheet mask som renser og strammer porene.

COSRX, Blackhead Remover Mr. RX Kit 69,-

 

Dr.Jart+, Dermask Ultra Jet Porecting Solution 59,-

 

Les mer...

Bestselgere fra bursdagsuken vår

15.10.2018

For en uke vi har hatt, og for en feiring! Mange av dere grep sjansen for flere kupp hos oss. Takk til alle som bidro til en suksessfull bursdagsuke. Vi lister opp hvilke produkter som ble bestselgere fra bursdagsuken vår.

 

 

  1. Kviseplasteret, Acne Pimple Master Patch. Denne er uten tvil en bestselger hos oss uansett sesong, og mange grep sjansen når denne var på tilbud. No wonders! Det er bare å sette denne på kvisen som er i ferd med å bli stor og ekkel, så våkner du opp til en kvise som har blitt redusert drastisk i størrelse. Eller at den er nesten helt borte! Alltid lurt å ha denne i baderomsskapet i tilfelle krisen skulle inntreffe deg. Kviseplasteret har vunnet flere priser, blant annet hos Teen Vogue, og vi forstår hvorfor!

 

 

  1. Sheet mask, Dr.Jart+, Soothing Hydra Solution. Forrige uke fikk vi også merke på at flere hamstret med seg favoritt sheet masken eller tok muligheten for å prøve nye. En av deres favoritt sheet mask er uten tvil Dr. Jart Soothing Hydra Solution. Utrolig deilig å slenge på denne hvis du ønsker å tilføre huden fuktighet og ønsker å berolige huden. Du kan fint bruke sheet mask så ofte du vil!

         Les også: Hvor ofte kan jeg bruke sheet mask?

 

 

  1. Sheet mask, Mediheal Teatree Care solution Essential Mask. En annen favoritt sheet mask hos dere var denne, som har te tre olje som hovedingrediens. Te tre olje er en suveren ingrediens for dere som ønsker å roe ned urenheter og kviser. Sheet mask er perfekt hvis du ønsker å gi huden litt ekstra pleie.

 

 

  1. Toner, Two in One Poreless Power Liquid, er en super god toner hvis du ønsker å rense tette porer og redusere størrelsen på porene. Det er flere av våre kunder som har fått øyne opp for denne, og det er ikke rart! Vi har til og med dedikert et helt blogginnlegg på dette produktet, les mer om hvordan du får mindre synlige porer.

 

 

  1. Rens, Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser er en rens som passer for deg med rødheter og kviser, i tillegg passer den også for sensitiv hud. Den er drøy i bruk, og du trenger kun litt for å rense hele ansiktet. Rensen er også prisvennlig, og flere har denne som en fast rens i deres hudpleierutine.
Les mer...

De 10-stegene i en koreansk hudpleierutine

26.09.2018

Du har kanskje allerede hørt om 10-stegs hudpleierutine som er kjent fra koreansk hudpleie. Frykt ikke, det er ikke et must. Det beste hudpleierådet er, å finne hva som er best for deg og huden din. Vi skriver om de ulike stegene under.

Les også:

Hvorfor velge koreansk hudpleie?

5 gode grunner til å velge koreansk hudpleie

 

 

1. Oljerens

Fjerner sminken og solkrem effektivt

I koreansk hudpleie er dobbelrens en populær måte å få virkelig renset huden skikkelig på. Første steg i dobbelrens metoden er nettopp oljerens. Sminke og solkrem kan sitte ordentlig på huden, og oljerens er en effektiv måte å fjerne all sminke og solkrem. Samtidig som den den ikke stripper huden for naturlige oljer, og etterlater huden myk. I tillegg sørger den også for at andre oljebaserte skitt og smuss blir fjernet, slik som forurensing og overflødige oljer som huden ikke trenger.

Se vårt utvalg av rens.

 

 

2. Vannbasert rens

Sørger for rens av huden på et dypere nivå

Vannbasert rens er andre del av metoden dobbelrens som renser huden for de siste restene som ikke oljerensen fikk tak i. I tillegg til at den fjerner vannbaserte urenheter, slik som svette og skitt.

Se vårt utvalg av rens.

 

 

3. Eksfoliering

Sørger for at virkningen til de andre stegene i hudpleierutinen er optimal

Det finnes to typer eksfoliering: fysisk og kjemisk. Begge typer eksfoliering hjelper for å rense porene og fjerner døde hudceller. Du minsker dermed sjansen for tette porer, som i verste fall kan utvikle seg til kviser, akne og rynker. Resultatet er jevnere og mykere hud. Ved jevnlig eksfoliering vil også kunne bidra til at de andre stegene i hudpleierutinen vil virkelig få gjøre sin virkning. Eksfoliering anbefales å gjøre 1-2 ganger i uken, slik som fysisk eksfoliering, hvor du kjenner kornene i produktet. Det finnes også kjemiske eksfoliering i flere produkter, som inneholder milde syrer som er skånsom mot huden, og kan brukes daglig.

Fysisk eksfoliering: Skinfood Black Sugar Mask Wash Off

Se vårt utvalg på annen eksfoliering

 

 

4. Toner

Gir balanse til huden

Toner er med på å gjøre huden klar for de neste stegene i hudpleierutinen din, ved å fukte og gjenopprette pH-verdien. På denne måten er huden mer mottakelig. Her kan du påføre noen dråper av toneren i en bomullspad og stryke den lett over huden. Eller helle noen dråper rett i hendene og klappe toneren inn i huden til den har trukket seg inn.

Se vårt utvalg av tonere

 

 

5. Essens

Selve hjertet i koreansk hudpleie og tilfører masse fuktighet

Essens er en blanding mellom toner og serum, og dens hovedoppgave er å gi fuktighet, reparere og øke fornyelse av huden. Den er lett og absorberes av huden raskt. Resultatet er spenstig og sunnere hud, som gir masse glød. Et hudpleietrinn som du ikke burde være foruten. Det beste er å tilføre noen dråper av det i hånden og klappe essensen lett inn i huden, til det er absorbert.

Se vårt utvalg av essens

 

 

6. Serum

Tilpasset din huds behov og behandler dine hudproblemer

Serum er ofte tilpasset til den enkelt persons behov, som skal behandle for eksempel kviser, anti-aging eller tørr hud. Serum inneholder derfor aktive ingredienser som tar tak i hudproblemer.

Se vårt utvalg av serum

 

 

7. Sheet mask/Maske

Umiddelbar boost til huden etter dine behov

Sheet mask som kan oversettes til dukmaske er en ferdigformet maske som er dyppet i essens som du lar virke fra 10-20 min. Dette gir mulighet for huden å absorbere næringen og fuktighet, i tillegg gir det en spafølelse hjemme eller hvor enn du vil. Essensen som etterlates i huden, trenger du ikke å vaske av. Dette er bare næring som huden din har bare godt av skal tørke inn i huden. Vi har også masker som kommer i form av tuber og krukker, disse skal ofte virke 15-30 min før de vaskes av. Det finnes også nattmasker som skal virke hele natta. Disse absorberes godt inn i huden og etterlater ingen rester på puten. Resultatet er som regel at du våkner opp med super myk hud.

Se vårt utvalg av sheet mask

Se vårt utvalg av masker

 

Les også:

Hva er sheet mask?

Hvor ofte kan jeg bruke sheet maske?

Hva er en nattmaske?

 

8. Øyekrem

Gir ekstra oppmerksomhet til huden rundt øyet

Huden rundt øynene dine er delikat og tynnest. Det er derfor viktig å gi ekstra oppmerksomhet til dette området for å unngå mørke ringer, hovne øyne og fine linjer. Øyekrem er fullpakket med ingredienser som skal være ekstra milde og passelig for øyeområdet. Det er derfor viktig å ikke gni i dette området, bruk derfor lillefingeren eller ringefingeren til å klappe forsiktig øyekremen inn.

Se vår øyekrem

 

 

9. Fuktighetskrem

Sørger for at næring og fuktighet blir i huden

Låser næringen og fuktighet inn i huden fra tidligere steg og tilfører det lille ekstra av glød i huden. På denne måten får ingrediensene virkelig jobbet seg inn i huden og ha en virkning. Fuktighetskremer kommer mange forskjellige former, og det er viktig at finner en som er tilpasset din hud. Resultatet er plump og mykere hud.

Se vårt utvalg av fuktighetskrem

 

Les også:

Finn den beste fuktighetskremen for deg

 

 

10. Solkrem

Beskytter huden

Det siste steget er solkrem, som er utrolig viktig i en koreansk hudpleierutine. Solkrem er selvfølgelig viktig å bruke på dagen, og er et must blant Sør-koreanske kvinner. Solbeskyttelse sørger for at huden holder seg ung, ved å unngå rynker, fine linjer, pigmentering og tørr hud som oftest kommer fra sola. Ved å bruke solkrem sørger du for at huden din er alltid beskyttet og er det ultimate anti-aging våpenet du har. I tillegg etterlater ikke solkremen hvite skjolder, passer supert å ha under sminken og trekker raskt inn i huden.

Se vår solkrem

 

Les også:

Det beste anti-aging våpenet du har er solkrem

Les mer...

Hvor kommer sneglesekret fra?

17.09.2018

Fra venstre: Super Aqua Cell Renew Snail CreamSuper Aqua Cell Renew Snail Ampoule og Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

 

Hvis du er en av de mange som har oppdaget koreansk hudpleie, har du helt sikkert hørt om sneglesekret og de fantastiske fordelene med det. Det neste du har kanskje spurt deg selv er, hvordan produseres sneglesekret? Vi har skrevet om det.

 

Sneglesekret passer for alle hudtyper

Fra å kunne reparere skader på huden til å tilføre anti-aging fordeler, til å berolige irritert hud og redusere synligheten av aknearr, dette er kun noen av fordelene som sneglesekret har. Det er virkelig en ingrediens som hjelper mot forskjellige hudproblemer og hudtyper. Sneglesekret passer derfor for alle, og fungerer veldig bra med andre ingredienser. Noen studier viser til og med at sneglesekret hjelper mot noen typer eksem. Vi har skrevet mer om sneglesekret, Sneglesekret gjør underverker for huden din

 

Hvordan blir sneglesekret produsert?

Du har sikkert tenkt, hvor kommer sneglesekret fra? De som produserer sneglesekret er opptatt av å skape et miljø som er trygt og godt for sneglene. Et miljø der sneglene trives og får nok hvile gir en optimal sneglesekret produksjon. Sneglene blir plassert på et nett i et mørkt og stille rom, dette er et miljø som sneglene trives i. Her får de gå fritt rundt i 30 min, hvor de etterlater seg sneglesekret og snegleslim på sin vei. Under denne prosessen er det ingen ytre påvirkning som tilføres til sneglene. Det er to grunner til dette, første grunn er at testing på dyr i Korea er forbudt og dyrevennlige produkter er super viktig. Andre grunnen er at den beste sneglesekret kommer fra snegler som har fått masse hvile og trives i deres mljø. Derfor er blant annet COSRX opptatt av å ha sunne snegler.

 

Etter sneglene har fått vandre fritt rundt i 30 min, blir sneglene lagt tilbake i deres hjem hvor de kan hvile og samle energi. Etter sneglesekret fra nettene er blitt samlet blir det prosessert for å gjøre det stabilt til å brukes i kosmetiske produkter.

 

 

SkinUps sneglebaserte produkter

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence inneholder 96% sneglesekret, og er den første ingrediensen man finner i ingredienslisten. I tillegg er det 11 andre ingredienser som til sammen maksimerer fordelene med sneglesekret. Denne essensen er glød i en flaske, i tillegg til at den jevner ut huden og gir fuktighet. Sneglesekret i denne essensen er prosessert slik at den gir en slimete konsistens, som er faktisk en konsistens som fans av koreansk hudpleie elsker. Mye på grunn av at den etterlater huden myk og deilig.

 

Vår ferskeste nyhet snegleserum Super Aqua Cell Renew Snail Ampoule setter fart på helingsprosessen. Har du kvisearr eller pigmentering og ønsker å fokuserer på anti-aging er dette serumet for deg! Snegleserumet inneholder 65 % sneglesekret, og etterlater huden myk og jevn.

 

Vi har to kremer med sneglesekret som er fantastiske. Sneglekremen fra COSRX, Advanced Snail 92 All In One Cream inneholder hele 92% sneglesekret. Denne er lett og fantastisk for fet og oljete hud. Kremen fokuserer på at huden ikke skal bli oljete eller fet i løpet av dagen. Hvis du er på utkikk etter en anti-aging krem som gir masse fukt og etterlater huden myk, så er sneglekremen Super Aqua Cell Renew Snail Cream kremen for deg!

Les mer...

Finn den beste fuktighetskremen for din hud

11.09.2018

Høsten er kommet, og det er på tide å gjøre endringer med hudpleierutinen. Det er ofte når klima endrer seg at også huden endrer seg. Mot høsten og vinteren har huden for mange en tendens til å bli tørrere på grunn av den kalde og tørre luften. Vi har derfor lagd en guide på å finne den beste fuktighetskremen for din hud.

 

I 10-stegsrutinen innen koreansk hudpleie er ofte fuktighetskremen nest siste eller siste steg. Denne er derfor et viktig trinn fordi den forsegler næringen og fuktighet fra tidligere trinn. En fuktighetskrem gir ikke bare fuktighet som navnet sier, men den skal også være tilpasset din hud. Fuktighetskremen skal være med på å behandle og gjøre huden sunn, uten å forverre kondisjonen av huden.

 

Fet hud eller kombinasjonshud, men veldig tørr på noen områder.

For de som trenger ekstra fuktighet men kan lett bli oljete eller fet i løpet av dagen, så anbefaler vi Honey Ceramide Full Moisture Cream. Kremen gir fuktighet og holder oljeproduksjonen i huden i balanse hele dagen.

 

Fet eller kombinasjonshud, men bare litt tørr.

For fet og kombinasjonshud er det viktig å finne en fuktighetskrem som ikke gjør det noe mer oljete i løpet av dagen. Da kan vi anbefale sneglekremen Advanced Snail 92 All In One Cream som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og deilig. I tillegg har også sneglesekret egenskaper som gjør den suveren som anti-aging og roer ned huden.

 

Fuktighetskrem for alle hudtyper, men ønsker å fokusere på anti-aging

Missha er et hudpleiemerke som fokuserer mye på anti-aging. En av deres mest populære kremer er Super Aqua Cell Renew Snail Cream som har vunnet prestisjefulle priser for hvor fantastisk den er. Noe annet som må nevnes er at kremen inneholder hele 70 % sneglesekret. Kremen gir masse fuktighet og gir super myk hud.

 

Veldig tørr og sensitiv hud

For de med veldig tørr og sensitiv hud er PHA Moisture Renewal Power Cream fra COSRX et must. Den inneholder PHA som er en mildere syre, som gjør at den passer best for de med sensitiv hud. Fuktighetskremen passer utmerket for de som ønsker ekstra fuktighet, spesielt nå som vi går mot kaldere tider. Hvis du ønsker enda mer fuktighet i din hudpleierutine kan vi også anbefale Hyaluronic Acid Hydra Power Essence.

 

Normal hud og sensitiv hud, men ønsker det lille ekstra.

For det lille ekstra, så kan vi anbefale nattmasken Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa MaskDet er så enkelt som å påføre dette som siste steg i kveldsrutinen før du legger deg, også våkner du opp med myk og deilig hud. Les mer om nattmaske.

 

Uren hud og kviser

Når du er utsatt for uren hud og kviser er det viktig å bruke hudpleieprodukter som er med på å roe ned huden og som behandler den. Vi kan anbefale honningmasken Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask som spesielt for de med fet/oljete hud og for de som er lettere utsatt for kviser. I tillegg har vi også Centella Blemish Cream som er en krem som inneholder ingrediensen Centella asiatica som jobber akkurat for å roe ned områdene med kviser og reduserer synligheten av kvisearr.

 

Les mer...

Bestselgere fra vår stand i helgen - Koreansk hudpleie

28.08.2018

 

Det var utrolig gøy å stå på stand denne helgen, hvor vi fikk muligheten til å møte og snakke med dere personlig. Så gøy at flere kom en tur innom! Etter helgen har vi også lyst å dele hvilke produkter som ble bestselgere denne helgen.

 

COSRX pads 259,-

 

Mange ble veldig nysgjerrige da de så padsene fra COSRX, hvor maskoten mr. RX er godt synlig på boksen. Padsene One Step Moisture Up Pad og One Step Original Clear Pad er velkjente forhåndsdyppede pads som mange sverger til. One Step Original Clear Pad passer for de med fet hud eller akneutsatt hud, som ønsker å bli kvitt kviser og urenheter. One Step Moisture Up Pad anbefales for de med sensitiv og tørr hud. I tillegg er denne også en fin måte å gi ekstra fuktighet til ellers kjedelig hud. Begge padsene er en toner og eksfolierer huden skånsomt, samtidig som de tar de siste restene av sminken.

 

Two In One Poreless Power Liquid 269,-

 

Det var også mange spørsmål om produkter som minsket størrelsen på porer. Sliter du med storer porer er Two in One Poreless Power Liquid et produkt for deg. Toneren har evnen til å dyprense porene samtidig som den strammer dem igjen. Resultatet er mindre synlige porer og ingen sorte prikker.

 

Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 279,-

 

Mange lurte også på tørr hud og sensitiv hud. Og mange syntes at konseptet nattmaske var veldig spennende. Det var mange som sikret seg bestselgeren Ultimate Nourishing  Rice Overnight Spa Mask. Den er også helt suveren som en lett dagkrem! 

 

A. by Bom Super Power Baby Doll Mask 59,-

 

De fleste sikret seg også en sheet mask fra vårt spennende utvalg, og favoritten var A. by Bom Super Power Baby Doll Mask. 3-stegs masken inneholder en deilig øye serum, krem som jevner ut huden og en sheet mask som sikrer deg glød deluxe. Flerstegsmasker er så praktiske når du skal på weekendtur eller til hytta.

 

Hårbånd fra Etude House 49,-

 

Når du får øye på nye søtt så kan du ikke la vær å kjøpe det! Det samme gjaldt vår super søte hårbånd fra Etude House. De er utrolig praktiske når du sminker deg, vasker ansiktet eller bruker en sheet mask. De holder all håret borte og du slipper søl.

 

Tusen takk til alle som tok en tur innom! Dette ga absolutt mersmak, og gjerne send oss en mail på admin@skinup.no dersom du har tips til stand eller ønsker en personlig kundekveld med oss.

 

 

Les mer...

Koreansk hudpleie - løsningen på et hvert hudproblem

19.07.2018

 

Koreansk hudpleie vil virkelig løfte huden din opp på et helt nytt nivå. Etter en unormal stor interesse for koreansk hudpleie ble SkinUp til. SkinUp er en norsk nettbutikk som tilbyr koreanske hudpleieprodukter som er testet og håndplukket for det norske markedet.  Vi vil gjerne hjelpe deg med å komme i gang med veien din mot plettfri og sunn hud.

 

 

Hvorfor velge koreansk hudpleie?

Koreansk hudpleie er kjent for å forebygge og ta tak i problemene før de faktisk oppstår. Fokuset er å være proaktiv og gi huden næring og pleie, for sunn hud er frisk hud. Dette betyr at man trenger mindre sminke, som er utrolig deilig med tanke på tid og penger. Myndighetene i Sør-Korea innvilger flere millioner til produktutvikling og innovasjon på hudpleie. Dette gir rom for å eksperimentere, og har resultert i unike ingredienser som faktisk funker. Spennende ingredienser slik som sneglesekret og biepropolis oppstod nettopp fra koreansk hudpleie. I tillegg har sheet mask, BB-krem og cushion også sine røtter fra koreansk hudpleie.

 

5 gode grunner til å velge koreansk hudpleie.

Våre bestselgende produkter som inneholder sneglesekret

 

 

Koreansk hudpleie er super trendy, og det med god grunn.

Interessen for koreansk hudpleie har skutt i været, og kjente europeiske hudpleiemerker har for lengst prøvd å kopiere og gjøre sine varianter av blant annet BB-krem, sheet mask og serumer. En stor fordel med å velge koreansk hudpleie er at produktene faktisk er rimeligere uten at det går på bekostning av kvalitet. Produktene er drøye i bruk og varer kjempe lenge! Du har kanskje sett utallige selfies med sheet mask, som er unik måte å tilføre huden umiddelbar pleie og fuktighet.

 

Sheet mask fra venstre: Boblende sheet mask 59,- og beroligende biepropolis sheet mask 59,-

Hva er sheet mask?

Hvor ofte kan jeg bruke sheet mask?

 

 

Hemmeligheten bak plettfri hud er…

Koreanske kvinner investerer mye tid og penger på hudpleie, og resultatet er plettfri hud. Plettfri hud trenger sjeldent mye sminke. En typisk norsk kvinne sin hudpleierutine består kanskje av rens og fuktighetskrem, sammenlignet med en koreansk kvinne som kan ha fem til ti steg i sin hudpleierutine. Ikke bli skremt nå, det er ikke nødvendigvis noe de følger hver dag. Fokuset er på gjennomfuktet hud, naturlige ingredienser som faktisk funker og anti-aging i en tidlig alder. Tankesettet er derfor korte ingredienslister med effektive ingredienser, fuktighet og serum. Dette er absolutt noe vi kan lære av.

 

Glød i en flaske: Essensen med stjerneingrediensen sneglesekret Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 279,-

Hva kan vi lære av koreansk hudpleie?

Vi er ofte utålmodige når det gjelder resultater, og en filosofi bak koreansk hudpleie og skjønnhet er at resultatene kommer fra innsiden før det synes på utsiden. Resultater skjer ikke over natten, men ved å sørge for fuktighet og næring til huden jevnlig så vil resultatene vare livet ut. I tillegg har hver enkelt av oss ulike behov når det gjelder hudpleie. Det er lett å kombinere ulike hudpleieprodukter, men det er viktig at du velger produkter som passer for din hudtype. Vi i SkinUp vil gjerne hjelpe deg å komme i gang, gjerne send oss en mail om det er noe du lurer på, på admin@skinup.no.

 

 

Vi vil gjøre det enklere for deg

På vår nettside SkinUp.no har vi sortert hudpleieprodukter etter hudtype og hudproblem. Vi har også hudpleiepakker som også kan være interessant og spennende å prøve for deg som er helt ny på koreansk hudpleie.

Les mer...

Sommerens essensielle koreanske hudpleieprodukter finner du på SkinUp

12.07.2018

På bilde fra venstre: Low pH PHA Barrier Mist 179,- og Time Revolution The First Treatment Essence Mist 349,-

 

For en sommer vi har hatt så langt i år, og finværet fortsetter! På sommeren er det derfor viktig med hudpleieprodukter som beroliger, pleier og beskytter huden. Vi har samlet de mest essensielle koreanske hudpleieproduktene som vil få huden din gjennom sommeren.

 

Spraymist kjøler og gir fuktighet til huden

I denne varmen og om du reiser til varmere strøk er det super deilig med spray mist, som kjøler ned huden, samtidig som den gir næring og fuktighet. Det er så enkelt å ta frem og er lett tilgjengelig. Vi har to spray mister som vi introduserte til SkinUp nylig, som gir fuktighet og næring. Ansiktsmisten fra COSRX, Low pH PHA Barrier Mist passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den sprayer jevnt over hele huden og inneholder kokosekstrakt. En annen bonus med spray misten er at den passer perfekt i reisevesken i og med at den er 75 ml, og dermed under 100 ml. Vår andre spray mist er anti-aging og er en kullt favoritt hos mange over hele verden. Hudpleiemerket Missha er kjent for å fokusere på anti-aging, og Time Revolution The First Treatment Essence Mist er super på akkurat dette. I tillegg ser den super fresh ut på badet! Hvis du har prøvd essensen fra Missha, og elsker den, da anbefaler vi denne misten på det sterkeste!

 

Sheet mask gir masse pleie

En annen metode og roe ned huden etter en lang dag i sola er sheet mask! Sheet mask generelt gir masse fuktighet og etterlater dynket i næring. Vi har valgt ut tre koreanske sheet mask som beroliger og er våre go-to sheet mask på sommeren. Først ut er Soothing Hydra Solution fra Dr. Jart+ som etterlater en forfriskende følelse på huden og er utrolig deilig. Vi har også en sheet mask som inneholder biepropolis som er suveren på å dempe rødheter Enjoy Vital-Up Time Calming Mask fra Mizon. Sist men ikke minst har vi Teatree Care solution Essential Mask fra Mediheal som er kjempegod, og inneholder tetreolje som også har beroligende effekt på huden.

 

Solkrem er det beste anti-aging våpenet

Dere har sikkert hørt dette utallige ganger, men alltid bruk solkrem. Ikke bare på sommeren, men hele året rundt. Vi har heldigvis en solkrem som passer alle hudtyper, som vi kan anbefale nemlig Aloe Soothing Sun Cream SPF50. Det beste med solkremen fra COSRX er at den etterlater ingen hvite skjolder og trekker rett inn i huden. En bestselger her på SkinUp.

 

Ønsker alle en god sommer videre!

Les mer...

Koreansk hudpleie og glass skin - Få mindre synlige porer!

19.06.2018

 

Har du prøvd alt for å bli kvitt porene dine? Vi har løsningen her.

 

Kan jeg bli kvitt porene mine?

Porer er noe alle har, og som ingen kan være uten. Det er små hull/groper i huden som alle naturlig har. Det er også genetiske hvordan disse utspiller seg, noen har store andre har mindre synlige porer. Men en ting er hvert fall klart, du kan aldri bli kvitt de! Du kan derimot lære deg å kontrollere disse og oppnå den nyeste hudpleieidealen, glass skin, hvor porene synes minimalt.

 

Hva er glass skin?

Glass skin er den nyeste hudpleieidealen innen koreansk hudpleie og K-beauty. Det som kjennetegner «Glass-hud» er hud som er klar, uten synlige porer, gjennomsiktig og glødende slik som glass. Høres deilig ut ikke sant?

 

Hvordan få til glass-hud?

Her er det snakk om å legge lag på lag av lette hudpleieprodukter slik at huden ser fuktig, sunn og plump ut. Som du enkelt kan gjøre med dine hudpleieprodukter. Men for å gjøre det superenkelt for deg så har SkinUp.no akkurat introdusert det ultimate koreanske hudpleieproduktet for pore-behandling! Two in One Poreless Power Liquid er en toner og serum som rett og slett minsker synligheten av porene, samtidig som den renser og gir en deilig kjølende effekt på huden. Produktet kan brukes daglig og gir også fuktighet til huden. En lett serum som absorberes raskt inn i huden!

 

Two in One Poreless Power Liquid gir deg mindre synlige porer

Two in One Poreless Power Liquid er en av de ferskeste nyhetene til COSRX, og den ble utsolgt på noen timer i Asia. Endelig har den kommet på SkinUp! Flere anmeldelser har skrevet varmt om produktet som passer for alle hudtyper inkludert sensitiv og akneutsatt hud. Inneholder nøkkelingredienser slik som BHA som renser porene og tannin som bidrar til at porene trekker seg sammen. Produktet er mild, lett å bruke og kan brukes sammen med andre hudpleieprodukter. Som en bonus reduserer den også rødheter og gir fuktighet.

Les mer...

Få sminken til å se enda bedre ut med koreansk hudpleie

01.06.2018

På bilde Beauty Water fra Son & Park 349,- og Beauty Filter Cream 399,- 

 

Det er alltid greit å se ekstra fin ut på bilder, spesielt hvis det er spesielle dager slik som bryllupsdagen din eller andre viktige selskaper. Hvis du er bruden selv er huden det siste du bør tenke på. Vi har nylig fått inn to produkter som er anerkjente innenfor koreansk hudpleie, og som vil gjøre jobben for deg. Beauty Water og Beauty Filter Cream fra Son & Park er laget av to kjente makeupartister i Korea.

 

Beauty Water er en toner og rensevann som klargjør huden for sminken og eventuelt neste steg i hudpleierutinen. Den lever opp til sitt navn! Og bidrar til å rense og eksfoliere huden lett. Du bruker en pad som du tilfører noen dråper med Beauty water, og stryker den forsiktig over huden. Denne kan du også bruke i stedet for rensen din om morgenen hvis du føler huden er litt tørr eller etter du har vært på trening for å få bort svette og skitt i ansiktet.

 

På bilde: Beauty Water fra Son & Park 349,-

 

Tilslutt bruker du Beauty Filter Cream som virkelig er en unik krem med en spesiell formulering. Fuktighetskremen er virkelig ditt favorittfilter i en krukke! Den jevner ut huden og gir en naturlig glød som skinner gjennom sminken. Den funker som en genial sminkeprimer, ved at den skaper en jevn og myk overflate som får sminken til å se smashing ut. Etter å ha testet denne flere ganger har denne blitt en del av min faste sminkerutine, spesielt hvis jeg skal ut på middag eller i selskap. Fuktighetskremen inneholder også nøkkelingredienser som kontrollerer talgproduksjonen i huden, som fører til at huden vil se mindre oljete ut utover dagen. Sminken vil faktisk se bedre ut utover dagen med denne under sminken. Amazing! Med denne trenger du ikke bruke filter på snapchat eller instagram.

 

På bilde Beauty Filter Cream 399,- 

 

Dersom du ønsker veiledning eller tips til koreansk hudpleie før den store dagen kan dere sende oss en mail til admin@skinup.no. 

Les mer...

Få solkysset hud til å vare med koreansk hudpleie

24.05.2018

Værgudene er med oss, og vi har flere dager med sol foran oss! Den beste delen med sommer og sol, er den gylne brunfargen. For at den gylne fargen skal holde seg er det viktig å gjøre litt arbeid før, for at fargen virkelig får satt seg. Samtidig at man bør forsikre seg at man er beskyttet mot de skadelige solstrålene og huden ikke blir knusktørr. Bevar solkysset hud enda lenger med koreansk hudpleie

 

Skrubb huden slik at brunfargen holder seg lenger

For å ha et godt utgangspunktet er det viktig å skrubbe bort døde hudceller, slik at fargen ikke skreller av. Skrubben Black Sugar Mask Wash Off fra Skinfood vil hjelpe deg med å få bort døde hudceller og gjøre huden din klar for solen. Skrubben inneholder fine partikler av ekte brunt sukker som smelter i huden når du maserer og eksfolierer huden. Føles utrolig deilig! Og etterlater huden kjempe myk.

 

 Skrubb på bilde: Black Sugar Mask Wash Off 149,-

 

Solkrem for å beskytte huden

Du har sikkert hørt det flere ganger, men det er super viktig å beskytte huden når du skal være i sola. Solkrem er det beste beste anti-aging våpenet vi har, og bør være en fast del av hudpleierutinen året rundt. Solkremen Aloe Soothing Sun Cream SPF50 trekker raskt inn i huden og etterlater ingen hvite skjoldet!

 

Solkrem på bilde: Aloe Soothing Sun Cream SPF50 189,- 

Fuktighetskrem/sminkeprimer på bilde: Son & Park Beauty Filter Cream 399,-

 

Viktig å forsikre at huden har nok med fuktighet

Etter å ha vært i solen er det fantastisk å se den gylne fargen komme frem. Det mange glemmer er at solen faktisk gjør huden tørr. Det er derfor viktig å gi rikelig med fuktighet til huden, på denne måten flasser ikke den fine brunfargen bort. Ved å tilføre huden ekstra pleie og næring gjennom fuktighet vil brunfargen komme bedre frem og vare enda lenger. Koreanske sheet mask er after sun i en utradisjonell forpakning. Vi tipser om tre sheet mask som er enkelt å ta med på reise eller å ha lett tilgjengelig hjemme. Huden din kommer til å tørste etter disse etter å ha vært i sola. Vi har også sheet mask pakken fuktighetsbombe som garanterer masse fuktighet. Fuktighetskremen for kroppen Intensive Shea Butter Cream Lotion er en sikker vinner for resten av kroppen.

 

Fuktighetsbombe sheet mask pakke fra venstre: N.M.F Aquaring Ampoule MaskVital Hydra Solution og Enjoy Vital-Up Time Watery Moisture Mask 159,-

Les mer...

Gi pleie til huden mens du sover - Nattmaske og koreansk hudpleie

21.05.2018

Innenfor koreansk hudpleie har du sikkert hørt om 10-stegs hudpleierutinen som flere følger slavisk! Dette er selvfølgelig ikke for alle, men du vil kanskje vite hva de enkle grepene for sunn hud er? 

 

Nattmaske pleier huden mens du sover

Nattmaske er noe for deg som ønsker å gjøre noe enkelt og effektivt for huden. Med nattmaske trenger du kun å bruke 2 minutter for påføring! Voila! Etter bokstavelig talt 8 timer skjønnhetssøvn føles huden så mye bedre ut! I tillegg kan alle nattmaskene under også brukes som dagkrem eller en 30 minutters maske. 

 

Vi har tre nattmasker med nøkkelingredienser for et hvert behov:

 

Honning og biepropolis beroliger huden

Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask inneholder hele 87% biepropolis. På samme måte som biepropolis, er honning antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser. Honning og biepropolis er naturlige ingredienser som beroliger huden og passer for uren hud. Smør et passelig lag på huden rett før du legger deg.

Nattmaske på bilde Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 259,-

 

Ris er en effektiv ingrediens for å jevne ut huden

Ris inneholder mineraler og antioksidanter som er med på å rense, mykgjøre og jevne ut huden. Nattmasken fra COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask inneholder 68,9% risekstrakt, som er den beste nattmasken for å jevne ut huden og gir masse fuktighet.

Nattmaske på bilde Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 279,-

 

PHA eksfolierer huden skånsom og gir masse fuktighet

PHA er en mildere syre som passer spesielt for de med sensitiv hud elller for de som ikke har brukt så mye syrer. PHA Moisture Renewal Power Cream kan brukes som en nattmaske som gir masse fuktighet, i tillegg til at den skånsomt eksfolierer huden. 

Nattmaske på bilde PHA Moisture Renewal Power Cream 259,-

 

Få en god skjønnhetssøvn med nattmasker som gjør jobben for deg mens du sover.

Les mer...

Sheet mask gir næring og fuktighet til hud som har vært i solen

14.05.2018

Sheet mask er en enkel måte å dekke et behov umiddelbart. Tørr hud, berolige eller trenger du glød, sheet mask fikser det. Vi kan takke koreansk hudpleie for det store utvalget man kan velge mellom! En ting sheet mask passer for, er for å roe ned og gi masse fuktighet til hud som har vært i solen.

 

Det er deilig at sola og sommeren endelig er her! Vi nordmenn er kjempe glade i sola, og når den først er fremme er vi også ute. Selv om sol gir oss mange viktige ting, slik som vitamin D og lykke er det også viktig å beskytte huden med solkrem. Det er like viktig å pleie huden etter å ha vært i solen. Som de fleste vet er sola den verste fienden når det gjelder rynker og linjer. I tillegg så forårsaker solen også at huden blir tørr.

 

Vi har listet opp tre koreanske sheet mask som vil gi masse fuktighet og pleie til huden etter en dag i sola. Disse er også helt geniale å pakke med på ferie, tar lite plass og passer i toalettmappen! Alle sheet maskene under passer også for urenheter og akneutsatt hud, fordi de inneholder viktige ingredienser som roer ned huden.

 

Soothing Hydra Solution fra Dr. Jart+ er en sheet mask som er suveren på å roe ned huden. Den inneholder viktige ingredienser som roer ned rødheter og passer for sensitiv hud. Ikke bare passer den for urenheter, men også for solkysset hud.

 

Teatree Care solution Essential Mask fra Mediheal inneholder tetreolje som er en beroligende ingrediens for huden. Din hud vil elske denne!

 

Enjoy Vital-Up Time Calming Mask inneholder biepropolis som demper rødheter og gir masse næring og pleie til huden.

Les mer...

Koreansk hudpleie - Hvordan sette av tid til deg selv?

08.05.2018

Koreansk hudpleie er synonymt med selvpleie, og det er viktig å ta vare på seg selv. I en hverdag hvor tiden er vår verste fiende kan det være vanskelig å sette av tid til seg selv. Vi viser hvor enkelt det er å prioritere tid til egenpleie, som enhver bør unne seg.

 

10 minutter

Det sies at øynene er vinduet til vår sjel, men området under øynene våre reflekterer våre liv. Om morgenen før du legger på concealeren, legg en øyemaske under øynene. Partiet under øynene blir dermed fuktig og myk, som gir den perfekte basen for concealeren din. Dette kan du gjøre i mens du raskt spiser frokosten. Om kvelden kan du ta på øyemasken etter du har fjernet sminken, ha på denne i 10 minutter mens du ser på tv eller leser en god bok.

 

15-30 minutter

Du trenger ikke å besøke et av de luksuriøse spastedene (selv om det er digg en gang i blant), for å virkelig få spafølelsen. Hva med å ordne dette hjemme i egen stue eller bad for en billigere penge? Sett på en av dine favoritt serier og en sheet mask. La sheet masken gjøre sine underverker for huden, i mens du ser på tv eller tar deg et bad. I stedet for å scrolle deg gjennom instagram eller facebook (som man gjør altfor ofte) så sett av tid til en sheet mask, eller enda bedre hvorfor ikke å ha en sheet mask på når du gjør dette! En koreansk sheet mask kan du bruke opptil tre ganger i uken, i tillegg har vi skrevet mer om hva en sheet mask er. 

 

8 timer

Mange kunne ønske at det var flere timer i døgnet, for hvem vil ikke ha mer tid. Vi bruker omtrent 1/3 av dagen på å sove. Hva om jeg fortalte deg at du kan pleie huden mens du sover også? En nattmaske tar mindre en 5 minutter å påføre, også kan du la den virke hele natta. Nattmasken Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask er genial og er en bestselger. Du våkner da opp med silkemyk hud som er klar for en ny dag og perfekt base for sminken.

 

 

Les mer...

Koreansk sheet mask: Hvor ofte bør du bruke en koreansk sheet mask?

03.05.2018

Sheet mask på bilde: Enjoy Vital-Up Time Calming Mask og Dermask Ultra Jet Porecting Solution

 

Koreanske sheet mask er på forhånd dynket i serum eller essens som garanterer fuktighet og skal dekke hudens behov. Hva er en koreansk sheet mask? Du kan lese mer om den populære trenden på bloggen vår.

 

Koreansk hudpleie ble for fullt kjent på grunn av de ulike sheet mask som blant annet bobler (perfekt for selfies) og nattmasker. Ansiktsmaskene funker faktisk og er en enkel måte å ta med spafølelsen i eget hjem! Derfor er det store spørsmålet hvor ofte bør jeg bruke en koreansk sheet mask?

 

En generell regel er at sheet mask som gir fuktighet kan du bruke daglig, som gjelder de fleste koreanske ansiktsmasker. Når det gjelder eksfolierende og anti-aging ansiktsmasker så bør disse brukes tre ganger i uken. Din hudtype spiller også en viktig rolle i hvor ofte du kan bruke en sheet mask. Det er viktig å følge med på hvordan huden din reagerer etter du har brukt masken. Fet hud kan ofte tåle en clay mask opptil tre ganger i uken, sammenlignet med sensitiv eller tørr hud som ikke trenger mer en gang i uken.

 

Sheet mask på bilde: N.M.F Aquaring Ampoule Mask og One Step Moisture Up Kit

 

Vi lister opp våre favoritter under:

 

For kviser og acne:

Her er det viktig å liste opp viktige ingredienser som vil roe ned huden og ikke bidra til at urenheter eller kviser blusser opp noe mer enn nødvendig. Sheet masken fra Mizon, Enjoy Vital-Up Time Calming Mask inneholder biepropolis som er et kjent komponent som roer ned huden. I tillegg elsker vi boblemasken Dermask Ultra Jet Porecting Solution fra Dr.Jart. Den siste favoritten er Teatree Care solution Essential Mask som består av tretreolje som også er super mot kviser og acne.

 

For anti-aging:

For å bremse ned aldringstegn i huden er det også viktig å fokusere på å gi huden ekstra fuktighet. 2-stegs masken Collagen Skin Fit Mask gir rikelig med fuktighet gjennom en essens og tilslutt en sheet mask som låser fuktighet inn i huden. Vi er også helt besatt av nattmasken Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask fra COSRX. Denne nattmasken forsikrer at du våkner opp med myk hud, i tillegg inneholder den risekstrakt som lysner huden og gjør den jevn og plettfri. Din skjønnhetssøvn for en helt ny betydning.

 

For tørr hud:

Hvis du har tørr hud er 3-stegs masken One Step Moisture Up Kit et must! Den inneholder blant annet biepropolis, hyaluronsyre og sneglesekret som er fantastisk for huden når du ønsker å tilføre og bevare fuktighet i huden. En annen sheet mask som er en stor favoritt er N.M.F Aquaring Ampoule Mask er real fuktighetsbombe.

 

Sheet mask på bilde: Collagen Skin Fit Mask og Teatree Care solution Essential Mask

Les mer...

Våre bestselgende snegleprodukter på Skinup.no

27.04.2018

Vi viser våre bestselgende produkter som inneholder sneglesekret. En anerkjent ingrediens innenfor koreansk hudpleie som bør hylles og brukes mer!

Koreanske hudpleieprodukter som omtales i videoen:

- 1:00 Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX

- 1:18 Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX

- 2:10 Enjoy Vital-Up Time Anti Wrinkle Mask fra Mizon

- 2:26 Holy Moly Snail Mask fra COSRX

- 2:35 One step pimple clear kit og One step moisture up kit fra COSRX

- 2:51 Super Aqua Cell Renew Snail Cream fra MISSHA

Les mer...

Biepropolis er din beste venn i bekjempelsen av kviser og akne.

20.04.2018

Folk flest er kjent med den fantastiske gule og de varme fargene fra honning og bievoks, men en annen komponent som også er produsert av bier som det er lite snakk om, er biepropoplis. I jakten på spennende produkter innenfor koreansk hudpleie og ingredienser kom vi over en spennende ingrediens som stadig er å finne i flere produkter innenfor k-beauty, nemlig biepropolis. Den økende interessen for biepropolis skjer for flere gode grunner.

 

Men først, hva er biepropolis?

Biepropolis er et stoff som består av bivoks og harpiks, som honningbier samler fra planter og blomster. Biene produserer og bruker biepropolis for å tette igjen hull og for å beskytte bikuben fra farlige bakterier og sopp. Den har derfor egenskaper som gjør den antibakteriell og soppdrepende som gjør den utmerket mot urenheter og kviser. Biepropolis er naturlig og en aktiv ingrediens som har en beroligende effekt på huden.

 

Biepropolis har en rekke fordeler for helsen, og ikke minst huden din.

Koreansk hudpleie er verdensledende på hudpleie, og takket være dem har vi også oppdaget biepropolis. Hudpleiefordelene man finner i bierpropolis er mange, og vi vil med glede dele dette videre til alle dere «skincare lovers»! Biepropolis bidrar til å redusere mengden av stoffer som kan forårsake betennelser, som hjelper for å berolige urolig hud, i tillegg til å reparere, kontrollere talgproduksjon, gjenopprette, gi fukt og fornye huden.

 

Sunn hud vil bekjempe kviser og urenheter på egenhånd

Det er to typer akne som vi kjenner godt, som er hormonell akne og bakteriell akne. Propolis hjelper mot begge disse typene og andre aknerelaterte årsaker, ved at den forebygger og gjenoppretter sunn hud.

Bakteriell akne kommer av mikrober som trives i porene i huden. Denne type bakterier kan forårsake en immunrespons som resulterer i betennelser, rødhet og akne. Heldigvis har biepropolis antibakterielle egenskaper som gjør at den aktivt kan bekjempe bakterier som fører til akne i huden. En annen bonus er at huden blir sunnere, får mer fuktighet og gjør den sterk nok til å bekjempe bakteriene på egenhånd. Akne er ofte knyttet til fet og oljete hud, som kommer fra overaktive talgkjertlene. Overflødig talg kan dessverre føre til at døde hudceller, forurensing og forskjellig type urenheter setter seg i huden. Biepropolis passer derfor de med fet og akneutsatt hud, ved at den balanserer talgproduksjonen. På denne måten vil ikke forurensing og urenheter sette seg i huden!

Kort oppsummert så er det viktig med sunn hud! Sunn hud har evnen til å bekjempe uønskede bakterier, samtidig som den holder alt i balanse. Realistisk sett, så kan man aldri love at kviser eller urenheter aldri vil oppstå igjen. Men biepropolis vil absolutt kunne bidra til at du kan bekjempe disse hudproblemene. Egenskapene til biepropolis vil fremskynde prosessen ved at synligheten av kvisearr blir raskere borte og reparere huden hurtigere.

 

Vil du bli kvitt din akne og dine kviser så raskt som mulig? Her er våre fantastiske koreanske produkter som inneholder biepropolis:

 

One Step Moisture Up Pad, 299 kr.

Et 3 in 1 produkt som eksfolierer, toner og renser huden, alt i en pad! I boksen finner du 70 pads som er dynket i en unik formulering som inneholder hyaluronsyre og biepropolis blant annet. Produktet er derfor med på å bevare fuktighet i huden og gir pleie til denne. Disse passer perfekt til deg med tørr og sensitiv hud.

Propolis Light Ampule289 kr.

Vår ferskeste nyhet på Skinup.no. Serumet inneholder hele 80% biepropolis som er produktet vi har med høyest innhold av biepropolis. Denne passer derfor til de med kviser og urenheter. Vi anbefaler også denne til de med tørr hud, som ønsker å gi liv til kjedelig hud. Da anbefales det å bruke den deilige fuktighetskremen Honey Ceramide Full Moisture Cream for å få best mulig effekt. 

Enjoy Vital-Up Time Calming Mask, 59 kr.

For å få en umiddelbar boost anbefaler vi sheet masken fra Mizon. Denne masken inneholder også biepropolis, og skal berolige huden. Perfekt hvis du ønsker å roe ned huden!

 

 

 

Les mer...

Den mest trendy ingrediensen innenfor koreansk hudpleie

12.04.2018

 

Glem de sterke syrene og de rådyre fancy hudpleiemerkene! Nå er det heldigvis trendy med naturlige ingredienser, og det kan vi takke koreansk hudpleie for. Her er fokuset skånsomme og pleiende ingredienser som kommer rett fra naturen. En av ingrediensene som virkelig funker er sneglesekret.

 

Sneglesekret passer for alle

Vi i Skinup.no har snakket varmt om sneglesekret før, og vi vil ikke slutte med det første. Flere har god nytte av dette. Sneglesekret blir mye brukt i koreansk hudpleie, og tar tak i alle slags hudproblemer og passer for alle hudtyper. Det har ikke noe å si om du har tørr hud, kviser eller sensitiv hud. Det hjelper for å jevne ut huden, roer ned og er en effektiv anti-aging ingrediens. Samtidig som den gir huden det lille ekstra, og etterlater den sunn og glødende.

Vi går heldigvis mot lysere tider og sommer, har du kanskje tenkt på å gjøre huden din klar for sommeren? Skal du kanskje gifte deg til sommeren? Vi anbefaler sterkt å begynne med sneglesekret. Sneglesekret gjør virkelig underverker for huden din, sminken sitter bedre, huden ser freshere ut og du trenger ikke så mye sminke lenger. Det er i hvert fall min erfaring, og jeg ville dele det videre slik at flere kan også oppleve dette.

 

Våre bestselgende sneglebaserte produkter

Våre sneglesekret produkter er bestselgende snegleessensen og sneglekremen fra COSRX som trekker raskt inn i huden. De inneholder 96 % og 92 % sneglesekret som er blant de produktene med høyest innhold av sneglesekret i hudpleiebransjen, som gjør de helt suverene! Produktene er utrolig drøye i bruk og du slipper å bruke flere tusen kroner. Det er COSRX som står bak vidunder produktene. De fokuserer blant annet på å tilby naturlige produkter som er rimelige, uten at det skal gå på bekostning av kvalitet. Dette gjør dermed COSRX til et hudpleiemerke som er tilgjengelig for folk flest. Les mer om det populære hudpleiemerke COSRX.

Vi har også sheet masker fra koreansk hudpleie som har sneglesekret som nøkkelingrediens. Da snakker vi umiddelbar næring deluxe. Ansiktsmasken fra Mizon, Enjoy Vital-Up Time Anti Wrinkle Mask fokuserer på anti-aging og Holy moly masken gir ekstra glød og roer ned huden. Du finner også Holy moly masken i 3-stegs ansiktsmaskene One Step Moisture Up Kit og One Step Pimple Clear Kit. En annen krem som bruker den fantastiske ingrediensen snegleslim er Super Aqua Cell Renew Snail Cream fra Missha. Den inneholder 70 % sneglesekret og er utrolig god.

 

Love me some sneglesekret!

 

mvh 

Joanna Cruz

Medeier av Skinup.no

 

 

Les mer...

Solkrem er det beste anti-aging våpenet

14.03.2018

Solkrem på bilde COSRX Aloe Soothing Sun Cream

 

Vi vet alle at beskyttelse mot solen er utrolig viktig for å bevare huden. Ved å ta vare på huden tar vi også vare på ungdommeligheten. Solkrem er det beste beste anti-aging våpenet vi har, og bør være en fast del av hudpleierutinen året rundt.

 

Vi har vokst opp med solkrem som har etterlatt hvite skjolder, og føles ut som et tykt lag på huden. Solkremen fra COSRX har klart å knekke denne koden, i tillegg til at den funker som en fuktighetskrem. Denne trekker raskt inn i huden og har en mild og deilig lukt. De fleste solkremer innenfor koreansk hudpleie og k-beauty er formulert med skånsomme ingredienser som gir fukt og er milde mot huden.

 

Solkrem bør brukes som en fast del av hudpleierutinen, både på sommeren og vinteren. Solkrem beskytter huden mot solens UV-stråler, som forårsaker rynker, fine linjer og pigmentflekker. Solen får også huden til å bli tørr. Vi anbefaler derfor å bruke solkrem daglig etter dagkremen, for å motvirke nettopp disse tingene.

 

Mange tror at ved bruk av flere produkter som har solfaktor øker beskyttelsen. Dette stemmer ikke, det er produktet med høyest solfaktoren som gjelder. For å få mest mulig beskyttelse, bør solkrem smøres på nytt utover dagen, dette er kanskje ikke så enkelt. Et tips for å gjøre dette mulig er å bruke padsene fra COSRX One Step Moisture Up Pad og One Step Original Clear Pad​​​​​​​ som fjerner skitt og lett sminke, og gir en ren overflate. På denne måten kan du påføre solkremen din på nytt. Et annet alternativ er å bruke en BB-krem med solfaktor, og utover dagen kan du «touch up» sminken ved å smøre et nytt lag med BB-krem.

Les mer...

Hvorfor velge koreansk hudpleie?

26.02.2018

Produkter på bilde Mizon, Enjoy Vital-Up Time Watery Moisture Mask og Hyaluronic Acid Hydra Power Essence.

 

Koreansk hudpleie er muligens ikke satt på dagsordenen hos nordmenn helt enda, men det er absolutt noe som er i vinden, og flere har fattet sin interesse for dette. Koreansk hudpleieprodukter skiller seg nemlig fra vestlige produkter som vi typisk finner i Norge, ikke bare på pris men også på kvalitet.

 

Koreansk hudpleie er over et tiår foran oss i innovasjon på hudpleie, men hvordan har dette skjedd? Koreanske kvinner er en gruppe som har skyhøye forventninger til hudpleie. Det er nettopp disse høye forventningene som det koreanske hudpleieindustrien etterstreber, og som har gitt konkurranse på markedet. Dette har med fordel også ført til en variasjon av naturlige og effektive produkter som faktisk funker, og som er tilpasset til enhver persons behov og hudproblemer.

 

Her er topp 5 grunner til å velge koreanske hudpleie:

 

#1: Innovasjon og produktutvikling: Hjerte av innovasjon i skjønnhetsindustrien ligger i Seoul. Det er her de unike formuleringene i kremer og produkter blir til. Her har blant annet BB cream, sheet mask og cushion compact sitt opphav.

 

#2: Skånsom mot huden: Koreansk hudpleie har et stort fokus på å bruke naturlige ingredienser uten harde kjemikalier.

 

#3: Unike ingredienser: Koreansk hudpleie er ikke redd for å teste ut nye ingredienser, som har gitt banebrytende ingredienser slik som sneglesekret og biepropolis. Ved å bruke ferske ingredienser i formuleringene har gitt resultater for huden som du ellers ikke ville opplevd.

 

#4: Inside-outside results: Vi er ofte utålmodige når det gjelder resultater, og en filosofi bak koreansk skjønnhet er at resultatene kommer fra innsiden før det synes på utsiden. Resultater skjer ikke over natten, men ved å sørge for fuktighet og næring til huden så vil resultatene vare livet ut.

 

#5: Du får mer for pengene: Konkurranse blant merkene er positivt for deg og meg. Dette holder prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet.

Les mer...

Nyheter hos Skinup - COSRX

02.02.2018

Her er de ferskeste nyhetene fra COSRX fra SkinUp.no.

 

De 4 koreansk hudpleieproduktene som omtales i videoen.

 

1. Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 0:10 er en mild rens for urenheter og kviser. Rensen er eksfolierende som reduserer urenheter og kviser, i tillegg til at nye oppstår. Denne rensen passer for hudtypene fet og kombinasjon hud, i tillegg til akneutsatt hud.

 

2. Essensen som fokuserer på å gi ekstra fuktighet til huden er Hyaluronic Acid Hydra Power Essence 0:37. Den hjelper huden å gjenopprette den naturlige fuktighet og bevarer denne. Absorberes kjempe raskt inn i huden og gjør sine mirakler umiddelbart. Passer for hud som tørster etter fuktighet.

 

 

3. Vårt første serum på Skinup.no er BHA Blackhead Power Liquid 1:25. Serumet har evnen til å reduserer sorte prikker og bidrar til å regulere produksjon av overflødig talg. Denne passer derfor ypperlig mot rens og bekjempelse av tette porer. De utsatte områdene vil tilslutt være jevn, plettfri og fri for sorte prikker.

 

 

4. En mild krem for deg som har svært sensitiv hud og ikke har brukt noe særlig syrer i ansiktet PHA Moisture Renewal Power Cream 2:42. Kremen inneholder kokosekstrakt og føles lett på huden. En krem for deg som vil ha en mild fuktighetskrem. 

 

 

 

Les mer...

Det du trenger å vite om det populære hudpleiemerke COSRX

23.01.2018

COSRX er et populært koreansk hudpleiemerke fra Sør-Korea med god grunn. Hudpleiemerke fokuserer på effektive ingredienser med enkel design på emballasje. Det er ingrediensene som skal stå i fokus! Produktene inneholder viktige ingredienser for huden, og kommer på et prispunkt hvor du ikke trenger å bruke flere tusen kroner. I tillegg varer produktene lenge og er drøye i bruk. COSRX tilbyr et stort utvalg av hudpleieprodukter som passer for alle hudtyper.

 

Resultatene etter jeg begynte å bruke koreansk hudpleie og COSRX produkter har gitt min tidligere kjedelige hud det lille ekstra. Jeg får sjelden kviser og urenheter nå, i tillegg har jeg fått mer jevn og myk hud. Jeg har derfor blitt avhengig av flere av produktene fra COSRX, slik som rensen, snail essens, solkrem og serumet. Flere av produktene har en fast plass i hudpleierutinen min, og er rett slett produkter jeg ikke kan leve uten. Flere vloggere og bloggere har også flere av sine favoritter innenfor hudpleie hos COSRX.

 

Her er bare noen av våre bestselgere fra koreansk hudpleie på Skinup.no fra COSRX og mine personlige favoritter:

 

Kviseplaster (59 kr for 24 plastere)

 

Acne Pimple Master Patch: Min absolutt go-to favoritt når jeg får kviser er kviseplasteret fra COSRX. Den har blitt omtalt av flere prestisjetunge magasiner og vunnet priser for sin virkning. Det er så enkelt som når du føler en underjordisk kvise er i ferd med å poppe ut, så setter du plaster på område før du legger deg. Neste dag er kvisen redusert!

 

Mild rens for fet og akneutsatt hud (169 kr)

 

Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser: Denne passer ypperlig for deg som har fet eller akneutsatt hud. Rensen bidrar til å rense tilstoppede porer og forebygger at nye kviser dukker opp og ikke minst sorte prikker. Ingredienser som te tre olje og willow bark som du finner i rensen hjelper å holde på fuktigheten på huden, samtidig som den gjør sin magi på urenheter og kviser. 

 

Sneglesekret essens jevner ut huden og gir ekstra fuktighet (279 kr)

 

Advanced Snail 96% Mucin Power Essence: En av mine personlige favoritter, og bloggeren Guri Heli har også skrevet varmt om denne. Hva er det sneglesekret ikke hjelper for? For min del har jeg brukt essensen for å jevne ut huden, anti-aging effekt og få en boost til huden gjennom fuktighet. Et annet bonus er at den er utrolig drøy i bruk. Den føles lett på huden, og gir fukt til uten å tette igjen porene. Du kan lese mer om sneglesekret sine fantastiske og effektive evner på bloggen vår også. Sneglesekret er en anerkjent ingrediens innenfor koreansk hudpleie som finnes i flere produkter.

 

Skånsom fuktighetskrem for sensitiv hud (259 kr) 

 

PHA Moisture Renewal Power Cream: Kremen er en fin start for deg som ikke har vært borti noe særlig av syrer eller har svært sensitiv hud. Den milde kremen eksfolierer, samtidig som den etterlater huden myk og hydrert. Dette med hjelp fra ingrediensen kokos ekstrakt!

 

Enkelt 3-1 produkt! (299 kr) 

 

One Step Moisture Up Pad: Et produkt som er 3 in 1, rens, toner og sminkefjerner. Paden inneholder ingredienser som opprettholder fuktigheten i huden. Nå bør du egentlig rense ansiktet ditt før du bruker denne paden som er på forhånd dyppet i effektive ingredienser, men hvis du er litt lat (som er lov) så kan du bruke denne. Jeg jukser litt av og til, ved å rense huden, bruke paden og krem, FERDIG!.

 

Håper dette er til hjelp! Gjerne send oss en mail hvis det er noe mer dere lurer på.

 

Hilsen

Joanna Cruz

Medeier av Skinup.no

Les mer...

Deres favoritter fra koreansk hudpleie i 2017

09.01.2018

Vi har samlet de topp 5 koreansk hudpleieproduktene som dere elsket fra SkinUp.no, og lagd en liten videosnutt som du kan se her. Vi skjønner veldig godt at disse produktene har falt i smak hos dere. 

 

 

Her er de 5 hudpleieproduktene som omtales i videoen.

5. Mediheal N.M.F Aquaring Gel Eyefill Patch 0:32 er en deilig øyemaske som beroliger og reduserer synligheten av fine linjer under øynene. Legg de i kjøleskapet natta før og ta de ut noen minutter før du skal bruke for ekstra nedkjølende effekt. Føles utrolig deilig! Den er også blitt anbefalt og omtalt hos mote og beauty magasinet Costume.

4. En sheetmask som gir ekstra masse fuktighet og næring er Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask 1:01. Den er dynket rikelig med serum og essens, og det er mer enn nok å smøre noe av det overflødige på hals, bryst og hender. På denne måten får du mer ut av produktet. En absolutt favoritt fra oss på Skinup.no også.

3. Du har sikkert hørt om sneglesekret? Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX 1:33 er en krem som inneholder 92% sneglesekret. Sneglesekret er en effektiv ingrediens for deg som ønsker å reduserer synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som den gir rikelig med fuktighet. Den naturlige ingrediensen sneglesekret, har også den unike egenskapen som beroliger urenheter og kviser. Denne kremen passer for alle hudtyper.

2. En annen spennende koreansk sheetmask som dere elsker er 3-stegs masken Super Power Baby Doll mask fra A.by Bom 2:45. En real fuktighetsbombe som inneholder beroligende øyeserum, fuktighetskrem som jevner ut huden og en deilig sheet mask. Denne passer perfekt for reise fordi den tar liten plass eller for å tilføre huden ekstra fuktighet og glød før helgen. Ansiktsmasken bidrar til at sminken ser så mye bedre ut og sitter ekstra godt på hele dagen og kvelden.

1. Produktet som helt klart var deres favoritt i 2017 fra SkinUp er, Acne Pimple Master Patch fra COSRX 3:38. En "holy grail" for mange innenfor koreansk hudpleie! Når krisen inntreffer så er det en livredder å ha denne i baderomsskapet! Dette lille kviseplasteret utfører mirakler over natta. Det er 24 plastere i tre ulike størrelser som følger med. Du velger plasteret som passer størrelsen på kvisen og plasserer denne rett på kvisen. En av våre favoritter også!

Håper dere likte videoen! :)

Les mer...

Gi umiddelbar fuktighet og næring til huden med koreanske sheet mask

03.01.2018

Hva er en sheet mask? Du er kanskje ikke den eneste som lurer på dette. Sheet mask går under mange aliaser: face sheet mask, ansiktsmaske, sheetmaske og dukmaske. Sheet mask er super populær trend innenfor koreansk hudpleie, hvis du er heldig kan du også få en kul selfie! Ansiktsmasken er på forhånd blitt dyppet i essens eller serum som gir næring til din hud.

 

Koreansk hudpleie er verdensledende

 

Du har sikkert sett noen selfies av modeller og skuespillere med disse «skumle» maskene på, men deres funksjon er langt hyggeligere enn det ser ut som heldigvis. Face sheet masken kommer fra Sør-Korea som er verdensledende i hudpleie. Disse maskene har en variasjon av problemområder de skal løse, slik som tørr hud, fine linjer og rynker. På vinteren ønsker du kanskje litt ekstra fukt og på sommeren etter du har vært i solen trenger du kanskje en maske som virker beroligende for huden. 

 

Dukmaske sparer deg tid

 

Face sheet masks er en fin måte og holde huden din i balanse for deg som ikke vil bruke noe ekstra tid. Det er enkelt og ikke tidskrevende i det hele tatt. En stor fordel er jo selvfølgelig at det er tidsbesparende. Ansiktsmasken er dyppet i serum eller essenser og skal virke i omtrent 10-20 min. Etter skal du kun massere overflødig serum fra masken inn i huden, og det er ikke nødvendig å skylle ansiktet etter. Du kan bruke en ny hver kveld dersom du ønsker det, men det er lurt å ta det gradvis slik at huden din blir vant til det.

 

Anbefales å bruke før du skal legge deg, og la serum og essensen tørke slik at denne blir absorbert inn huden i ansiktet over natta. For en beroligende effekt kan du også ha dukmasken i kjøleskapet og ta denne ut noen minutter før bruk.

 

Her er våre koreanske favorittmasker

 

For ekstra fuktighet: Mediheal, N.M.F Aquaring Ampoule Mask, Denne er dynket i essens og slukker tørsten til enhver dehydrert hud. Det er mer enn nok essens til å smøre på andre steder i kroppen hvis du ønsker det.

 

For urenheter og antiaging: For å roe ned huden er sneglemaskene MISSHA, Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel MaskMizon, Enjoy Vital-Up Time Anti Wrinkle Mask og COSRX, Holy Moly Snail Mask for deg som ønsker en antiaging maske som roer ned og jevner ut huden. Inneholder sneglesekret som er effektiv ingrediens mot akkurat dette. 

 

Det lille ekstra: 3-stegs masker består av ekstra komponenter som gir det lille booste huden trenger. Blant våre favoritter er  COSRX, One Step Moisture Up Kit og A by. Bom, Super Power Baby Doll Mask, 

 

Vil du prøve en koreansk sheetmaske? Se vårt utvalg av ansiktsmasker. 

 

 

Les mer...

Redningen for tørr vinterhud

11.12.2017

 

Med vinteren trenger huden ekstra næring og fukt – Disse enkle grepene vil etterlate huden din myk.

 

Vi har testet og håndplukket tre favoritter som vil gi ekstra omsorg og pleie til huden. De koreanske hudpleieprodukter passer for alle hudtyper. Produktene kan fint inkluderes i din allerede etablerte hudpleierutine, og vi har også tatt med et enkelt 3-stegs produkt som kan erstatte din daglige hudpleierutine.

Her er våre absolutt favoritter i vinter:

 

Rens og toner for tørr hud:

Blant favorittene er One Step Moisture Up Pad fra COSRX. Etter du har fjernet sminken og vasket ansiktet stryker du paden lett over ansiktet. Denne funker som en rens, toner, eksfolierende og sminkefjerner i en pad. I tillegg inneholder denne effektive ingredienser som tilfører huden ekstra fuktighet, samtidig som den opprettholder den naturlige balansen i huden og fjerner døde hudceller. Denne etterlater huden din utrolig myk. Et 3 in 1 produkt, så enkelt er det!

 

Essens som gir ekstra fuktighet og fjerner kvisearr:

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er ikke bare en favoritt hos oss, men også blant kvinner over hele verden og velkjente vloggere. Essensen inneholder 96 % filtrert sneglesekret, som er en effektiv ingrediens som jevner ut kvisearr, beroliger huden og gir fuktighet. Essensen klapper du lett inn i huden etter rens, og evt. toner. Denne essensen er absolutt en favoritt og passer for alle hudtyper til og med fet hud. Absorberes raskt inn i huden, og gir huden glød og en ordentlig boost. 

 

Tørre partier i ansiktet:

Hyaluronic Acid Hydra Power Essence spesialiserer seg på tørr hud og tørre partier. Essensen har den unike evnen å gjøre huden fuktig jevnt over hele ansiktet. Produktet trekker seg raskt inn i huden og etterlater den myk, uten å gjøre den oljete. Denne passer derfor utmerket i vintermånedene, og bekjemper tørr vinterhud som tørster etter fuktighet. 

 

Alt du trenger i en 3-stegsmaske.

One Step Moisture Up Kit er et 3-stegs kit som består av en rens, eksfolierende pad og sneglesekret face sheet mask. Kitet er helt fantastisk hvis du er på reise eller ønsker å gi huden ekstra pleie og omsorg. Passer for alle hudtyper og kan lett erstatte din daglige hudpleierutine. Utrolig enkelt og gir ekstra fuktighet til huden. Hvis du ønsker kan du avslutte med fuktighetskrem.

 
 
Les mer...

Føl deg ekstra fresh til julebordskvelden?

02.12.2017

Vi er midt i julebordsesongen og det er greit å vite om noen små grep som vil få deg til å føle deg ekstra fresh før kvelden.

 

Vi har akkurat fått inn to ferske nyheter, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch og Gold Hydrogel Eye Patch, øyemasker fra Petitfée. Øyemaskene inneholder blant annet gull og svart perle som beroliger området under øynene, og virker fantastisk mot hovne og mørkeringer. I tillegg er den også med på å lysne opp området og gi ekstra fukt.

 

Disse passer perfekt å bruke før du legger sminke, mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Boksen inneholder 30 par øyemasker, men en annen bonus med disse er at de er med på å redusere fine linjer som passer perfekt for andre steder på ansiktet, som på pannen, smile rynker eller halsen.

 

Er det ikke typisk at en kvise plutselig melder sin ankomst rett før kvelden? En livredder som vil redusere synligheten og størrelsen av kvisen er Acne Pimple Master Patch fra COSRX. Det er et lite plaster som du setter på kvisen, og bør brukes kvelden før for best effekt eller noen timer før slik at plasteret får tid til å gjøre mirakler.

 

Ønsker alle en hyggelig førjulstid!

Les mer...

Sheet mask – En enkel start på koreansk hudpleie.

13.11.2017

Du har kanskje lest om koreansk hudpleie og 10-trinns hudpleierutinen? Og vet ikke helt hvor du skal begynne? Ikke fortvil, Vi i Skinup.no ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme i gang. Alt du trenger er noen få gode produkter. Et av de mest spennende og synlige produktene i 10-trinns rutinen er sheet mask. Sheet mask er et av trinnene som virkelig får deg til åpne øynene for koreansk hudpleie

 

Sheet mask er en maske som er på forhånd blitt dyppet i essens eller serum som gir næring til din hud. Face sheet masks er en enkel og tidsbesparende måte å holde huden din i balanse, uten at det koster for mye. Sheet mask går under mange aliaser: face sheet mask, ansiktsmaske og dukmaske. Den gir blant annet ekstra fukt etter kun 10-15 min, og du kan fint bruke det flere ganger i uken. En til to ganger i uken er en bra start. Etter du har tatt av masken skal du massere overflødig serum fra masken inn i huden, og det er ikke nødvendig å skylle ansiktet etter. Vi anbefaler å bruke denne på kvelden før du skal legge deg, slik at essensen eller serumet fra face sheet masken får godgjøre seg ekstra hele natta. For en beroligende effekt anbefaler vi også at du legger masken i kjøleskapet, og tar den ut noen minutter før du skal bruke den. Det føles utrolig deilig på huden!

 

Det finnes tusener av forskjellige koreanske sheet mask! og vi har mange forskjellige face sheet mask som har ulike funksjoner slik som anti-aging, beroligende og gir ekstra glød. Prøv det ut selv og se vårt utvalg av ansiktsmasker

 

Koreanske sheet masker på bilde 

 
 
Les mer...

Sneglesekret gjør underverker for huden din

31.10.2017

Jeg vet hva din første tanke er, kanskje æsj? Men sneglesekret er en anerkjent ingrediens i koreansk hudpleie. Hvis du ønsker å jevne ut hudtonen din, fjerne rynker og berolige irritert hud er dette absolutt verdt et forsøk.

 

Mange sverger til snegleprodukter

Sneglesekret er ikke noe nytt i koreansk hudpleie, og de har i lang tid brukt snegleslim som en hovedingrediens i hudpleieprodukter. Flere i hele verden omtaler sneglebaserte produkter som deres «holy grail», som er produkter de sverger til. Sneglesekret inneholder effektive ingredienser som faktisk minsker synlighet av arr, reduserer pigmentering, gjør huden myk, jevner ut, strammer og fornyer huden. Det er derfor sneglesekret ofte brukes i antiaging produkter.

 

Bestselgende sneglekrem og -essens

Det er et stort utvalg av hudpleieprodukter basert på snegleslim, og noen av bestselgerne i koreansk hudpleie er fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX som trekker raskt inn i huden og etterlater den god og myk. For å få en større effekt på bekjemping av rynker, pigmentering og arr anbefaler vi også Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

 

Sneglesekret kan du også finne i sheet mask

Vi har et bredt utvalg av sheet masker, som er en kjent del av den koreanske hudpleierutinen. Hvis du kun ønsker en umiddelbar boost av sneglesekret har vi disse deilige dukmaskene:

- 3-stegs maskene One Step Moisture Up Kit og One Step Pimple Clear Kit fra COSRX

 - Anti Wrinkle Mask Return Your Face Young fra Mizon

Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask fra Missha

Holy Moly Snail Mask fra COSRX  

Så hvis du ønsker å «up your skin game» bør du innføre flere snegleslim produkter i din rutine for best mulig effekt! Vi har også lagd en film på våre snegleprodukter

Du kan også lese om vakre Guri Heli sin erfaring med koreansk hudpleie sneglesekret produkter fra COSRX hos www.skinup.no. 

 

Les mer...

Endelig åpner vi!

29.10.2017

Endelig åpner Skinup.no! Vi feirer dette med 10% avslag på alle produkter, bruk rabattkoden skinupåpner2017.

 

Les mer...

Hudtrenden som er her for å bli – Koreansk kosmetikk

07.10.2011

Hvis du ikke har prøvd det, er det på tide å teste det ut! Sør-Korea ligger hele 10 år frem i tid på utviklingen av hudpleieprodukter, sammenlignet med den vestlige delen av verden. Du har kanskje hørt om BB-cream eller CC-cream, dette er produkter som først oppstod i Sør-Korea for lenge siden. Det er bare nå de siste årene at vi i Europa har oppdaget dette. 

Grunnen til at Sør-Korea ligger lenger fremme i utviklingen på skjønnhetsprodukter er at myndighetene investerer en god del i skjønnhetsbransjen i Sør-Korea. Dette gir hudpleiemerkene muligheten til å utvikle og innovere på området. I tillegg er de ikke redd for å teste ut avanserte teknologiske metoder for å finne de mest effektive ingrediensene i produkter. Dette har gitt resultater! Du har kanskje allerede hørt om sneglesekret og biepropolis? De har stort fokus på å bruke naturlige ingredienser som er virkningsfulle og effektive, og unngår harde kjemikalier. Dette gir skånsomme produkter og et bredt utvalg av produkter som passer for alle hudtyper.

Koreanske kvinner er over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden, ikke bare når problemet inntreffer, men også forebyggende. Dette er en del av livsstilen deres, og de streber etter plettfri, sunn og glødende hud. Med sunn og feilfri hud har du et godt utgangspunkt, og trenger heller ikke så mye sminke. Du har kanskje allerede hørt om 10-stegs hudpleierutinen mange koreanske kvinner følger, men dette er absolutt ikke noe du må følge for å få sunn hud. Du kan fint teste ut og plukke deg noen favoritter som du kan prøve. Face sheet mask eller ansiktsmaske er en bra start, og her trenger du ikke bruke noe mye tid. Ansiktsmasken kan du bare ha på mens du ser på tv, leser en god bok eller strikker, og la serumet i masken utføre sine mirakeler. Her er det mange ulike funksjoner maskene har, slik som redusere fine linjer/rynker, anti-aging, fuktighet, glød og reduserer synligheten av arr. Se vårt utvalg av koreanske hudpleieprodukter her

Ved å ta noen enkle grep kan du også få sunnere hud.

 

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke