Skinup.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Solkrem er det beste anti-aging våpenet

14.03.2018

Solkrem på bilde COSRX Aloe Soothing Sun Cream

 

Vi vet alle at beskyttelse mot solen er utrolig viktig for å bevare huden. Ved å ta vare på huden tar vi også vare på ungdommeligheten. Solkrem er det beste beste anti-aging våpenet vi har, og bør være en fast del av hudpleierutinen året rundt.

 

Vi har vokst opp med solkrem som har etterlatt hvite skjolder, og føles ut som et tykt lag på huden. Solkremen fra COSRX har klart å knekke denne koden, i tillegg til at den funker som en fuktighetskrem. Denne trekker raskt inn i huden og har en mild og deilig lukt. De fleste solkremer innenfor K-beauty er formulert med skånsomme ingredienser som gir fukt og er milde mot huden.

 

Solkrem bør brukes som en fast del av hudpleierutinen, både på sommeren og vinteren. Solkrem beskytter huden mot solens UV-stråler, som forårsaker rynker, fine linjer og pigmentflekker. Solen får også huden til å bli tørr. Vi anbefaler derfor å bruke solkrem daglig etter dagkremen, for å motvirke nettopp disse tingene.

 

Mange tror at ved bruk av flere produkter som har solfaktor øker beskyttelsen. Dette stemmer ikke, det er produktet med høyest solfaktoren som gjelder. For å få mest mulig beskyttelse, bør solkrem smøres på nytt utover dagen, dette er kanskje ikke så enkelt. Et tips for å gjøre dette mulig er å bruke COSRX PADS som fjerner skitt og lett sminke, og gir en ren overflate. På denne måten kan du påføre solkremen din på nytt. Et annet alternativ er å bruke en BB-krem med solfaktor, og utover dagen kan du «touch up» sminken ved å smøre et nytt lag med BB-krem.

Les mer...

Hvorfor velge koreansk hudpleie?

26.02.2018

Produkter på bilde Mizon, Enjoy Vital-Up Time Watery Moisture Mask og Hyaluronic Acid Hydra Power Essence.

 

Koreansk hudpleie er muligens ikke satt på dagsordenen hos nordmenn helt enda, men det er absolutt noe som er i vinden, og flere har fattet sin interesse for dette. Koreansk hudpleieprodukter skiller seg nemlig fra vestlige produkter som vi typisk finner i Norge, ikke bare på pris men også på kvalitet.

 

Koreansk hudpleie er over et tiår foran oss i innovasjon på hudpleie, men hvordan har dette skjedd? Koreanske kvinner er en gruppe som har skyhøye forventninger til hudpleie. Det er nettopp disse høye forventningene som det koreanske hudpleieindustrien etterstreber, og som har gitt konkurranse på markedet. Dette har med fordel også ført til en variasjon av naturlige og effektive produkter som faktisk funker, og som er tilpasset til enhver persons behov og hudproblemer.

 

Her er topp 5 grunner til å velge koreanske hudpleie:

 

#1: Innovasjon og produktutvikling: Hjerte av innovasjon i skjønnhetsindustrien ligger i Seoul. Det er her de unike formuleringene i kremer og produkter blir til. Her har blant annet BB cream, sheet mask og cushion compact sitt opphav.

 

#2: Skånsom mot huden: Koreansk hudpleie har et stort fokus på å bruke naturlige ingredienser uten harde kjemikalier.

 

#3: Unike ingredienser: Koreansk hudpleie er ikke redd for å teste ut nye ingredienser, som har gitt banebrytende ingredienser slik som sneglesekret og biepropolis. Ved å bruke ferske ingredienser i formuleringene har gitt resultater for huden som du ellers ikke ville opplevd.

 

#4: Inside-outside results: Vi er ofte utålmodige når det gjelder resultater, og en filosofi bak koreansk skjønnhet er at resultatene kommer fra innsiden før det synes på utsiden. Resultater skjer ikke over natten, men ved å sørge for fuktighet og næring til huden så vil resultatene vare livet ut.

 

#5: Du får mer for pengene: Konkurranse blant merkene er positivt for deg og meg. Dette holder prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet.

Les mer...

Nyheter hos Skinup - COSRX

02.02.2018

Her er de ferskeste nyhetene fra COSRX fra SkinUp.no.

 

De 4 produktene som omtales i videoen.

 

1. Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 0:10 er en mild rens for urenheter og kviser. Rensen er eksfolierende som reduserer urenheter og kviser, i tillegg til at nye oppstår. Denne rensen passer for hudtypene fet og kombinasjon hud, i tillegg til akneutsatt hud.

 

2. Essensen som fokuserer på å gi ekstra fuktighet til huden er Hyaluronic Acid Hydra Power Essence 0:37. Den hjelper huden å gjenopprette den naturlige fuktighet og bevarer denne. Absorberes kjempe raskt inn i huden og gjør sine mirakler umiddelbart. Passer for hud som tørster etter fuktighet.

 

 

3. Vårt første serum på Skinup.no er BHA Blackhead Power Liquid 1:25. Serumet har evnen til å reduserer sorte prikker og bidrar til å regulere produksjon av overflødig talg. Denne passer derfor ypperlig mot rens og bekjempelse av tette porer. De utsatte områdene vil tilslutt være jevn, plettfri og fri for sorte prikker.

 

 

4. En mild krem for deg som har svært sensitiv hud og ikke har brukt noe særlig syrer i ansiktet PHA Moisture Renewal Power Cream 2:42. Kremen inneholder kokosekstrakt og føles lett på huden. En krem for deg som vil ha en mild fuktighetskrem. 

 

 

 

Les mer...

Det du trenger å vite om det populære hudpleiemerke COSRX

23.01.2018

COSRX er et populært hudpleiemerke fra Sør-Korea med god grunn. Hudpleiemerke fokuserer på effektive ingredienser med enkel design på emballasje. Det er ingrediensene som skal stå i fokus! Produktene inneholder viktige ingredienser for huden, og kommer på et prispunkt hvor du ikke trenger å bruke flere tusen kroner. I tillegg varer produktene lenge og er drøye i bruk. COSRX tilbyr et stort utvalg av hudpleieprodukter som passer for alle hudtyper.

 

Resultatene etter jeg begynte å bruke COSRX produkter har gitt min tidligere kjedelige hud det lille ekstra. Jeg får sjelden kviser og urenheter nå, i tillegg har jeg fått mer jevn og myk hud. Jeg har derfor blitt avhengig av flere av produktene fra COSRX, slik som rensen, snail essens, solkrem og serumet. Flere av produktene har en fast plass i hudpleierutinen min, og er rett slett produkter jeg ikke kan leve uten. Flere vloggere og bloggere har også flere av sine favoritter innenfor hudpleie hos COSRX.

 

Her er bare noen av våre bestselgere på Skinup.no fra COSRX og mine personlige favoritter:

 

Kviseplaster (59 kr for 24 plastere)

 

Acne Pimple Master Patch: Min absolutt go-to favoritt når jeg får kviser er kviseplasteret fra COSRX. Den har blitt omtalt av flere prestisjetunge magasiner og vunnet priser for sin virkning. Det er så enkelt som når du føler en underjordisk kvise er i ferd med å poppe ut, så setter du plaster på område før du legger deg. Neste dag er kvisen redusert!

 

Mild rens for fet og akneutsatt hud (169 kr)

 

Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser: Denne passer ypperlig for deg som har fet eller akneutsatt hud. Rensen bidrar til å rense tilstoppede porer og forebygger at nye kviser dukker opp og ikke minst sorte prikker. Ingredienser som te tre olje og willow bark som du finner i rensen hjelper å holde på fuktigheten på huden, samtidig som den gjør sin magi på urenheter og kviser. 

 

Sneglesekret essens jevner ut huden og gir ekstra fuktighet (279 kr)

 

Advanced Snail 96% Mucin Power Essence: En av mine personlige favoritter, og bloggeren Guri Heli har også skrevet varmt om denne. Hva er det sneglesekret ikke hjelper for? For min del har jeg brukt essensen for å jevne ut huden, anti-aging effekt og få en boost til huden gjennom fuktighet. Et annet bonus er at den er utrolig drøy i bruk. Den føles lett på huden, og gir fukt til uten å tette igjen porene. Du kan lese mer om sneglesekret sine fantastiske og effektive evner på bloggen vår også.

 

Skånsom fuktighetskrem for sensitiv hud (259 kr) 

 

PHA Moisture Renewal Power Cream: Kremen er en fin start for deg som ikke har vært borti noe særlig av syrer eller har svært sensitiv hud. Den milde kremen eksfolierer, samtidig som den etterlater huden myk og hydrert. Dette med hjelp fra ingrediensen kokos ekstrakt!

 

Enkelt 3-1 produkt! (299 kr) 

 

One Step Moisture Up Pad: Et produkt som er 3 in 1, rens, toner og sminkefjerner. Paden inneholder ingredienser som opprettholder fuktigheten i huden. Nå bør du egentlig rense ansiktet ditt før du bruker denne paden som er på forhånd dyppet i effektive ingredienser, men hvis du er litt lat (som er lov) så kan du bruke denne. Jeg jukser litt av og til, ved å rense huden, bruke paden og krem, FERDIG!.

 

Håper dette er til hjelp! Gjerne send oss en mail hvis det er noe mer dere lurer på.

 

Hilsen

Joanna Cruz

Medeier av Skinup.no

Les mer...

Deres favoritter fra 2017

09.01.2018

Vi har samlet de topp 5 produktene som dere elsket fra SkinUp.no, og lagd en liten videosnutt som du kan se her. Vi skjønner veldig godt at disse produktene har falt i smak hos dere. 

 

 

Her er de 5 produktene som omtales i videoen.

5. Mediheal N.M.F Aquaring Gel Eyefill Patch 0:32 er en deilig øyemaske som beroliger og reduserer synligheten av fine linjer under øynene. Legg de i kjøleskapet natta før og ta de ut noen minutter før du skal bruke for ekstra nedkjølende effekt. Føles utrolig deilig! Den er også blitt anbefalt og omtalt hos mote og beauty magasinet Costume.

4. En sheetmask som gir ekstra masse fuktighet og næring er Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask 1:01. Den er dynket rikelig med serum og essens, og det er mer enn nok å smøre noe av det overflødige på hals, bryst og hender. På denne måten får du mer ut av produktet. En absolutt favoritt fra oss på Skinup.no også.

3. Du har sikkert hørt om sneglesekret? Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX 1:33 er en krem som inneholder 92% sneglesekret. Sneglesekret er en effektiv ingrediens for deg som ønsker å reduserer synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som den gir rikelig med fuktighet. Den naturlige ingrediensen sneglesekret, har også den unike egenskapen som beroliger urenheter og kviser. Denne kremen passer for alle hudtyper.

2. En annen spennende sheetmask som dere elsker er 3-stegs masken Super Power Baby Doll mask fra A.by Bom 2:45. En real fuktighetsbombe som inneholder beroligende øyeserum, fuktighetskrem som jevner ut huden og en deilig sheet mask. Denne passer perfekt for reise fordi den tar liten plass eller for å tilføre huden ekstra fuktighet og glød før helgen. Ansiktsmasken bidrar til at sminken ser så mye bedre ut og sitter ekstra godt på hele dagen og kvelden.

1. Produktet som helt klart var deres favoritt i 2017 fra SkinUp er, Acne Pimple Master Patch fra COSRX 3:38. Når krisen inntreffer så er det en livredder å ha denne i baderomsskapet! Dette lille kviseplasteret utfører mirakler over natta. Det er 24 plastere i tre ulike størrelser som følger med. Du velger plasteret som passer størrelsen på kvisen og plasserer denne rett på kvisen. En av våre favoritter også!

Håper dere likte videoen! :)

Les mer...

Gi umiddelbar fuktighet og næring til huden med dukmasken

03.01.2018

Hva er en sheet mask? Du er kanskje ikke den eneste som lurer på dette. Sheet mask går under mange aliaser: face sheet mask, ansiktsmaske, sheetmaske og dukmaske. Sheet mask er en maske som er på forhånd blitt dyppet i essens eller serum som gir næring til din hud.

 

Verdensledende på hudpleie

 

Du har sikkert sett noen selfies av modeller og skuespillere med disse «skumle» maskene på, men deres funksjon er langt hyggeligere enn det ser ut som heldigvis. Face sheet masken kommer fra Sør-Korea som er verdensledende i hudpleie. Disse maskene har en variasjon av problemområder de skal løse, slik som tørr hud, fine linjer og rynker. På vinteren ønsker du kanskje litt ekstra fukt og på sommeren etter du har vært i solen trenger du kanskje en maske som virker beroligende for huden.

 

Dukmaske sparer deg tid

 

Face sheet masks er en fin måte og holde huden din i balanse for deg som ikke vil bruke noe ekstra tid. Det er enkelt og ikke tidskrevende i det hele tatt. En stor fordel er jo selvfølgelig at det er tidsbesparende. Ansiktsmasken er dyppet i serum eller essenser og skal virke i omtrent 10-20 min. Etter skal du kun massere overflødig serum fra masken inn i huden, og det er ikke nødvendig å skylle ansiktet etter. Du kan bruke en ny hver kveld dersom du ønsker det, men det er lurt å ta det gradvis slik at huden din blir vant til det.

 

Anbefales å bruke før du skal legge deg, og la serum og essensen tørke slik at denne blir absorbert inn huden i ansiktet over natta. For en beroligende effekt kan du også ha dukmasken i kjøleskapet og ta denne ut noen minutter før bruk.

 

Her er våre favoritter 

 

For ekstra fuktighet: Mediheal, N.M.F Aquaring Ampoule Mask, Denne er dynket i essens og slukker tørsten til enhver dehydrert hud. Det er mer enn nok essens til å smøre på andre steder i kroppen hvis du ønsker det.

 

For urenheter og antiaging: For å roe ned huden Sneglemaskene MISSHA, Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel MaskMizon, Enjoy Vital-Up Time Anti Wrinkle Mask og COSRX, Holy Moly Snail Mask passer for deg som ønsker en antiaging maske som roer ned og jevner ut huden. Inneholder sneglesekret som er effektiv ingrediens mot akkurat dette. 

 

Det lille ekstra: 3-stegs masker består av ekstra komponenter som gir det lille booste huden trenger. Blant våre favoritter er  COSRX, One Step Moisture Up Kit og A by. Bom, Super Power Baby Doll Mask, 

 

Vil du prøve en sheetmaske? Se vårt utvalg av ansiktsmasker. 

 

 

Les mer...

Redningen for tørr vinterhud

11.12.2017

 

Med vinteren trenger huden ekstra næring og fukt – Disse enkle grepene vil etterlate huden din myk.

 

Vi har testet og håndplukket tre favoritter som vil gi ekstra omsorg og pleie til huden. Produktene passer for alle hudtyper. Produktene kan fint inkluderes i din allerede etablerte hudpleierutine, og vi har også tatt med et enkelt 3-stegs produkt som kan erstatte din daglige hudpleierutine.

Her er våre absolutt favoritter i vinter:

 

Rens og toner for tørr hud:

Blant favorittene er One Step Moisture Up Pad fra COSRX. Etter du har fjernet sminken og vasket ansiktet stryker du paden lett over ansiktet. Denne funker som en rens, toner, eksfolierende og sminkefjerner i en pad. I tillegg inneholder denne effektive ingredienser som tilfører huden ekstra fuktighet, samtidig som den opprettholder den naturlige balansen i huden og fjerner døde hudceller. Denne etterlater huden din utrolig myk. Et 3 in 1 produkt, så enkelt er det!

 

Essens som gir ekstra fuktighet og fjerner kvisearr:

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er ikke bare en favoritt hos oss, men også blant kvinner over hele verden og velkjente vloggere. Essensen inneholder 96 % filtrert sneglesekret, som er en effektiv ingrediens som jevner ut kvisearr, beroliger huden og gir fuktighet. Essensen klapper du lett inn i huden etter rens, og evt. toner. Denne essensen er absolutt en favoritt og passer for alle hudtyper til og med fet hud. Absorberes raskt inn i huden, og gir huden glød og en ordentlig boost. Du kan lese mer om sneglesekret her.

 

Tørre partier i ansiktet:

Hyaluronic Acid Hydra Power Essence spesialiserer seg på tørr hud og tørre partier. Essensen har den unike evnen å gjøre huden fuktig jevnt over hele ansiktet. Produktet trekker seg raskt inn i huden og etterlater den myk, uten å gjøre den oljete. Denne passer derfor utmerket i vintermånedene, og bekjemper tørr vinterhud som tørster etter fuktighet. 

 

Alt du trenger i en 3-stegsmaske.

One Step Moisture Up Kit er et 3-stegs kit som består av en rens, eksfolierende pad og sneglesekret face sheet mask. Kitet er helt fantastisk hvis du er på reise eller ønsker å gi huden ekstra pleie og omsorg. Passer for alle hudtyper og kan lett erstatte din daglige hudpleierutine. Utrolig enkelt og gir ekstra fuktighet til huden. Hvis du ønsker kan du avslutte med fuktighetskrem.

 
 
Les mer...

Føl deg ekstra fresh til julebordskvelden?

02.12.2017

Vi er midt i julebordsesongen og det er greit å vite om noen små grep som vil få deg til å føle deg ekstra fresh før kvelden.

 

Vi har akkurat fått inn to ferske nyheter, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch og Gold Hydrogel Eye Patch, øyemasker fra Petitfée. Øyemaskene inneholder blant annet gull og svart perle som beroliger området under øynene, og virker fantastisk mot hovne og mørkeringer. I tillegg er den også med på å lysne opp området og gi ekstra fukt.

 

Disse passer perfekt å bruke før du legger sminke, mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Boksen inneholder 30 par øyemasker, men en annen bonus med disse er at de er med på å redusere fine linjer som passer perfekt for andre steder på ansiktet, som på pannen, smile rynker eller halsen.

 

Er det ikke typisk at en kvise plutselig melder sin ankomst rett før kvelden? En livredder som vil redusere synligheten og størrelsen av kvisen er Acne Pimple Master Patch fra COSRX. Det er et lite plaster som du setter på kvisen, og bør brukes kvelden før for best effekt eller noen timer før slik at plasteret får tid til å gjøre mirakler.

 

Ønsker alle en hyggelig førjulstid!

Les mer...

Sheet mask – En enkel start på koreansk hudpleie.

13.11.2017

Du har kanskje lest om koreansk hudpleie og 10-trinns hudpleierutinen? Og vet ikke helt hvor du skal begynne? Ikke fortvil, Vi i Skinup.no ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme i gang. Alt du trenger er noen få gode produkter. Et av de mest spennende og synlige produktene i 10-trinns rutinen er sheet mask.

 

Sheet mask er en maske som er på forhånd blitt dyppet i essens eller serum som gir næring til din hud. Face sheet masks er en enkel og tidsbesparende måte å holde huden din i balanse, uten at det koster for mye. Sheet mask går under mange aliaser: face sheet mask, ansiktsmaske og dukmaske. Den gir blant annet ekstra fukt etter kun 10-15 min, og du kan fint bruke det flere ganger i uken. En til to ganger i uken er en bra start. Etter du har tatt av masken skal du massere overflødig serum fra masken inn i huden, og det er ikke nødvendig å skylle ansiktet etter. Vi anbefaler å bruke denne på kvelden før du skal legge deg, slik at essensen eller serumet fra face sheet masken får godgjøre seg ekstra hele natta. For en beroligende effekt anbefaler vi også at du legger masken i kjøleskapet, og tar den ut noen minutter før du skal bruke den. Det føles utrolig deilig på huden!

 

Vi har mange forskjellige face sheet mask som har ulike funksjoner slik som anti-aging, beroligende og gir ekstra glød. Prøv det ut selv og se vårt utvalg av ansiktsmasker

 

Sheet masker på bilde 

 
 
Les mer...

Sneglesekret gjør underverker for huden din

31.10.2017

Jeg vet hva din første tanke er, kanskje æsj? Men hvis du ønsker å jevne ut hudtonen din, fjerne rynker og berolige irritert hud er dette absolutt verdt et forsøk.

 

Dette er ikke noe nytt i Korea, og de har i lang tid brukt snegleslim som en hovedingrediens i hudpleieprodukter. Flere i hele verden omtaler sneglebaserte produkter som deres «holy grail», som er produkter de sverger til. Sneglesekret inneholder effektive ingredienser som faktisk minsker synlighet av arr, reduserer pigmentering, gjør huden myk, jevner ut, strammer og fornyer huden. Det er derfor sneglesekret ofte brukes i antiaging produkter.

 

Det er et stort utvalg av hudpleieprodukter basert på snegleslim, og noen av bestselgerne fra Sør-Korea er fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX som trekker raskt inn i huden og etterlater den god og myk. For å få en større effekt på bekjemping av rynker, pigmentering og arr anbefaler vi også Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

 

Vi har også One Step Moisture Up Kit og One Step Pimple Clear Kit fra COSRX som har Holy Moly sheet masken som er basert på nettopp snegleslim. Hvis du kun ønsker en umiddelbar boost av sneglesekret har vi de deilige dukmaskene Anti Wrinkle Mask Return Your Face Young fra Mizon, Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask fra Missha og Holy Moly Snail Mask fra COSRX som er alle tre sikre vinnere. 

 

Så hvis du ønsker å «up your skin game» bør du innføre flere sneglesekret produkter i din rutine for best mulig effekt!

 

Du kan også lese om vakre Guri Heli sin erfaring med snegleslim produkter fra COSRX hos www.skinup.no. 

Les mer...

Endelig åpner vi!

29.10.2017

Endelig åpner Skinup.no! Vi feirer dette med 10% avslag på alle produkter, bruk rabattkoden skinupåpner2017.

 

Les mer...

Hudtrenden som er her for å bli – Koreansk kosmetikk

07.10.2011

Hvis du ikke har prøvd det, er det på tide å teste det ut! Sør-Korea ligger hele 10 år frem i tid på utviklingen av hudpleieprodukter, sammenlignet med den vestlige delen av verden. Du har kanskje hørt om BB-cream eller CC-cream, dette er produkter som først oppstod i Sør-Korea for lenge siden. Det er bare nå de siste årene at vi i Europa har oppdaget dette. 

Grunnen til at Sør-Korea ligger lenger fremme i utviklingen på skjønnhetsprodukter er at myndighetene investerer en god del i skjønnhetsbransjen i Sør-Korea. Dette gir hudpleiemerkene muligheten til å utvikle og innovere på området. I tillegg er de ikke redd for å teste ut avanserte teknologiske metoder for å finne de mest effektive ingrediensene i produkter. Dette har gitt resultater! Du har kanskje allerede hørt om sneglesekret og biepropolis? De har stort fokus på å bruke naturlige ingredienser som er virkningsfulle og effektive, og unngår harde kjemikalier. Dette gir skånsomme produkter og et bredt utvalg av produkter som passer for alle hudtyper.

Koreanske kvinner er over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden, ikke bare når problemet inntreffer, men også forebyggende. Dette er en del av livsstilen deres, og de streber etter plettfri, sunn og glødende hud. Med sunn og feilfri hud har du et godt utgangspunkt, og trenger heller ikke så mye sminke. Du har kanskje allerede hørt om 10-stegs hudpleierutinen mange koreanske kvinner følger, men dette er absolutt ikke noe du må følge for å få sunn hud. Du kan fint teste ut og plukke deg noen favoritter som du kan prøve. Face sheet mask eller ansiktsmaske er en bra start, og her trenger du ikke bruke noe mye tid. Ansiktsmasken kan du bare ha på mens du ser på tv, leser en god bok eller strikker, og la serumet i masken utføre sine mirakeler. Her er det mange ulike funksjoner maskene har, slik som redusere fine linjer/rynker, anti-aging, fuktighet, glød og reduserer synligheten av arr. Se vårt utvalg av koreanske hudpleieprodukter her

Ved å ta noen enkle grep kan du også få sunnere hud.

 

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke