Skinup.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sneglesekret gjør underverker for huden din

Jeg vet hva din første tanke er, kanskje æsj? Men hvis du ønsker å jevne ut hudtonen din, fjerne rynker og berolige irritert hud er dette absolutt verdt et forsøk.

Sneglesekret er ikke noe nytt i Korea, og de har i lang tid brukt snegleslim som en hovedingrediens i hudpleieprodukter. Flere i hele verden omtaler sneglebaserte produkter som deres «holy grail», som er produkter de sverger til. Sneglesekret inneholder effektive ingredienser som faktisk minsker synlighet av arr, reduserer pigmentering, gjør huden myk, jevner ut, strammer og fornyer huden. Det er derfor sneglesekret ofte brukes i antiaging produkter.

Det er et stort utvalg av hudpleieprodukter basert på snegleslim, og noen av bestselgerne fra Sør-Korea er fuktighetskremen Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX som trekker raskt inn i huden og etterlater den god og myk. For å få en større effekt på bekjemping av rynker, pigmentering og arr anbefaler vi også Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

Vi har også One Step Moisture Up Kit og One Step Pimple Clear Kit fra COSRX som har Holy Moly sheet masken som er basert på nettopp snegleslim. Hvis du kun ønsker en umiddelbar boost av sneglesekret har vi de deilige dukmaskene Anti Wrinkle Mask Return Your Face Young fra Mizon, Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask fra Missha og Holy Moly Snail Mask fra COSRX som er alle tre sikre vinnere. 

Så hvis du ønsker å «up your skin game» bør du innføre flere snegleslim produkter i din rutine for best mulig effekt!

Du kan også lese om vakre Guri Heli sin erfaring med snegleslim produkter fra COSRX hos www.skinup.no. 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke